Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

contor persoane

DM7

Postări Recomandate

Am vazut mai demult intr-o revista (Tehnium sau Start) o schema care contoriza numarul de persoane aflata la un moment dat intr-o incapere. Era formata dintr-o bariera IR cu doi senzori ptr a stii sensul de de plasare si un numarator.As dori daca m-ati putea cu aceasta schema sau ceva similar.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

3

• DM7

3

• ghettoman

1

• Marele Savant

1

Top autori în acest subiect

Imi amintesc si eu schema din tehnium, numai ca era diferita in sensul ca afisa numarul de persoane prezente la un momentdat in incinta. Se foloseau numaratoare reversibile, care faceau diferenta intre nr de persoane intrate si cel iesite. Din pacate nu prea mai am tehniumurile, daca imi spuneti exact in ce revista este articolul, pot incerca sa o caut.

Link spre comentariu

hmm...ma gindesc la ceva cu 2 fototranzistoare sau fotodiode...exact ca la mouse.... si in functie de care da impuls primul...se scade sau se aduna :rock:

Link spre comentariu

Multumesc ptr. link. (niq_ro). M-as bucura daca mi-ai da si o schema de numarator. Poate tie ti se pare banal insa nu am mentionat: electronica nu e punctul meu . Sa zicem ca sunt un "novice" Insa, as dori o schema cu numarator revesibil, asa (cum am scris prima data), care "stie" sa numere si persoanele care ies din incapere. Asa cum am scris primadata imi amintesc vag. Nu stiu an, nu stiu numar.(marele savant)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator eltehnic24

metoda de a flsi numararea nr. de percoane este mai fiabila pe infrarosu nefiind sensilibuila si la lumina ambianta

Am montat ceva module la citeva cinematograje cit si la intrarea in binecunoscutele bazare

fiabile exacte si pe infrared

surprinzator a fost ptr propietari ca au crescut incasarile caci cei de la bilete nu mai puteau fura.......

ptr detalii [email protected]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări