Vizitator sarxes Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Buna pentru toti, Stiu ca a fost deja deschis topic pentru acest motiv ce scriu acum dar nici acolo nam gasit raspuns.Intrebarea mea este cum pot sa intru in Service Menu in televizor, pentru ca cand eram mai mic 2 ori am intrat, nu stiu cum , am fost in setarea de la Picture si cand am intrat in Service Menu am prelungit imaginea si de atunci nu stiu cum sa reglez inapoi. Atasez niste poze despre TV. Mai am facut niste poze despre placa dinuntru atasez daca necesita.Am telecomanda RH2930D Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 pentru ca cand eram mai mic 2 ori am intrat Super treaba Incearca cu display-1-1-tv/av Link spre comentariu
Vizitator sarxes Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Super treaba Incearca cu display-1-1-tv/avAm incercat, am apasat display apoi 2 ori 1 apoi TV/AV dar raman la AV1 si nu intampla nimic... de aceea am deschis topicul acest ... Nu stiu cum dar eu am intrat de 2 ori din picture in timp ce reglam imaginea ... :/ Nu stiu ce sa fac ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum