Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcare baterie auto cu sursa eoliana

iovan_irinel

Postări Recomandate

salutare tuturor.....sa vb zic tuturor despre ce e vorba !Vreau sa incarc bateria la masina cu motor cu camp magnetic (un fel de sursa eoliana)sa imi ziceti si mie cam ce trebuie sa fac...-am nevoie de releu? sau...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gica70

3

• iovan_irinel

2

• Florin berdila

2

• adi1967

1

Vizitator tyc

La generatoarele cu rotor bobinat,controlul se face prin slabirea campului.La cele cu magnet permanent prin suntarea tensiunii de iesire.Ai nevoie de regulator,de unul tip shunt.

Link spre comentariu

eu vreau sa fac cu un releu de dacie si cu un motor cu magneti permanenti care scoate 12v , ca sa imi scoata amperi trebuie un fwl de transformator?sunt nou in chestii dastea si nu prea stiu

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Vă rog mult daţimi şi mie dezlegare la un mister:am un traf care are trei eşiri 14vcc,16vcc,şi vreau săl folosesc la încărcat acumulatori e bun de ceva?şi încă ceva am măsurat densitatea electrolit baterie si e pe roşu când o pun pe redresor face bule daţimi vă rog un sfat în ambele sfaturi şi iertaţimă

Link spre comentariu

Imi trebuie urmatoarele: puterea trafului (macar sectiunea miezului), tensiunea si capacitatea acumulatorului. Daca mai cauti in forum vei gasi multe informatii despre transformatoare si acumulatoare.

"Vă rog mult daţimi şi mie dezlegare la un mister:am un traf care are trei eşiri 14vcc,16vcc". Un trafo nu poate avea tensiunile c.c. 

Link spre comentariu

Intelege ca atunci cand doresti sa te-apuci sa faci ceva trebuie mai intai sa te informezi bine iar daca nici asa nu esti lamurit ceri ajutorul altcuiva, cum e cazul de fata. Pentru asta trebuie sa dai toate informatiile corecte. Daca nici de asta nu esti in stare, imi pare rau, eu nu te pot ajuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări