iovan_irinel Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 salutare tuturor.....sa vb zic tuturor despre ce e vorba !Vreau sa incarc bateria la masina cu motor cu camp magnetic (un fel de sursa eoliana)sa imi ziceti si mie cam ce trebuie sa fac...-am nevoie de releu? sau... Link spre comentariu
adi1967 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Este nevoie de un releu diferit fata de cel auto.Este o arie dedicata pentru eoliene unde s-au discutat astfel de probleme. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 La generatoarele cu rotor bobinat,controlul se face prin slabirea campului.La cele cu magnet permanent prin suntarea tensiunii de iesire.Ai nevoie de regulator,de unul tip shunt. Link spre comentariu
Vizitator nicolleta55 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Sa ne zici si noua daca ai reusit sa iti incarci bateria, pentru ca eu sunt chiar curios Link spre comentariu
iovan_irinel Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 eu vreau sa fac cu un releu de dacie si cu un motor cu magneti permanenti care scoate 12v , ca sa imi scoata amperi trebuie un fwl de transformator?sunt nou in chestii dastea si nu prea stiu Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Daca acel motor produce pe post de generator 12V curent continuu, nu-ti trebuie transformator. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Vă rog mult daţimi şi mie dezlegare la un mister:am un traf care are trei eşiri 14vcc,16vcc,şi vreau săl folosesc la încărcat acumulatori e bun de ceva?şi încă ceva am măsurat densitatea electrolit baterie si e pe roşu când o pun pe redresor face bule daţimi vă rog un sfat în ambele sfaturi şi iertaţimă Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Imi trebuie urmatoarele: puterea trafului (macar sectiunea miezului), tensiunea si capacitatea acumulatorului. Daca mai cauti in forum vei gasi multe informatii despre transformatoare si acumulatoare. "Vă rog mult daţimi şi mie dezlegare la un mister:am un traf care are trei eşiri 14vcc,16vcc". Un trafo nu poate avea tensiunile c.c. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Este tensiunea după diode este filtrată Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Intelege ca atunci cand doresti sa te-apuci sa faci ceva trebuie mai intai sa te informezi bine iar daca nici asa nu esti lamurit ceri ajutorul altcuiva, cum e cazul de fata. Pentru asta trebuie sa dai toate informatiile corecte. Daca nici de asta nu esti in stare, imi pare rau, eu nu te pot ajuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum