briobit Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Am primit de la cineva o sursa model PS9826-D dintr-un swich cu 32 de porturi arsa. La prima verificare ochiometric am gasit 4 condensatori umflati bine, am schimbat toti electrolitici preventiv. La punerea sub tensiune pe ramura de 5 volti am 4.2 instabil si pe 3.3 volti am in jur de 2 volti la fel instabil si din placa se aude un tacanit cam de 3 tacaneli pe secunda.De la ce poate sa fie ca nu am tinut mult sub tensiune de frica sa nu bubuie ceva?Caut o schema dar sunt de pe stick si nu imi mege netul mai deloc.ce ma atrage la placa asta e ca are 2 integrate un optocupor cred si un CI cu 8 pini UC3842B Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Sursa aia s'ar putea sa nu mearga fara sarcina. Ia pune'i ceva sarcina si vezi daca mai tacane. UC3842 este currentmode - cam greu sa faca poc o sursa cu asa ceva, eu zic sa nu'ti fie frica. Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 am incercat acum cu un led pe ramura de 5 volti si palpaie ledul dupa cum se aud pacanelile in sursa, o sa incerc cu un consumator mai puternic sa vad cum se comporta Link spre comentariu
briobit Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Am rezolvat problema astfel:mai aveam un condensator de 10 micro sub un radiator cu niste rasina turnata peste el de era umflat rau dar nu il vedeam si cum spunea colegul mai sus pacane daca este cu iesirile in gol cum am plantat 2 becuri pe fiecare ramura totul a revenit la normal si la iesire am tensiunile inscrise pe placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum