Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor 5/5.5 cm 10 Watt

Vizitator icebox

Postări Recomandate

Vizitator icebox

Buna,Stie cineva unde asi putea gasi online/in sibiu un difuzor de 5.5 cm (sau de 5) si 10Wam un sistem Philips 2.1 SPA 5300 la care s-a stricat un satelit. E sistemul ca in poza. Pe net am gasit ca ar fi 2'' difuzorul = 5 cm?. Masurat imi pare de 5.5cm. In specificatii e trecut 10W (pe el nu scrie)Cumpar si 1-2 sateliti de astfel de sistem daca v-au ramas de undeva. Sau doi sateliti philips similari ca design si specificatii pentru a avea sistemul complet.

post-25911-139829364267_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• liviu

1

• devdas_india

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator icebox

Nu s-a ars. Dupa cum se aude s-a descentrat. Se aude ca atunci cand tii membrana apasata cu mana. Le-am rotit intre ele si tot asta se aude rau (deci nu este de la canalul respectiv). L-am probat si la alta sursa de sunet si tot prost se aude pe cand celalalt se aude bine.Voi incerca la electrosib, nu am avut drum in zona, multumesc de aducere aminte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări