yo9hrb Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Am niste lampi identice, evident folosite. Cum as putea sa le selectez pe cele mai bune? (nu am catometru). Daca leg grilele la anod, incalzesc filamentul la tens. nominala si ii aplic o tensiune A-K printr-o rezistenta (deci folosesc pentoda ca dioda) curentul din circuit imi da vreo informatie? Va multumesc! Link spre comentariu
Gandila Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 Da man merge! Si eu procecedez asa ca nici eu nu detin un catometru. Se pare ca e singura metoda simpla. Masor curentul anodic si le imperechez asa. :partyman:Dar le alimentez pe la 50v mai mult nu ma risc. Si mai bine daca ai si un exemplar nou sa-l tii ca referintza :supz: Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 20, 2006 Autor Partajează Postat Martie 20, 2006 Din pacate nu am un exemplar nou, si nici nu cred ca voi avea vreodata. Lampile astea s-au fabricat prin anii 50, abia am mai gasit cateva exemplare pe la binevoitori. Macar asa sa-mi dau seama care au mai multa "viata" in ele. :supz: Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 25, 2006 Partajează Postat Martie 25, 2006 Din pacate nu am un exemplar nou, si nici nu cred ca voi avea vreodata. Lampile astea s-au fabricat prin anii 50, abia am mai gasit cateva exemplare pe la binevoitori. 2K2M care provin de la mine au sub 10 ore de functionare! A7B din care le-am scos inca-i minjit de unsoarea in care era conservat! Poti sa le consideri NOI! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Martie 25, 2006 Partajează Postat Martie 25, 2006 Din pacate nu am un exemplar nou, si nici nu cred ca voi avea vreodata. Lampile astea s-au fabricat prin anii 50, abia am mai gasit cateva exemplare pe la binevoitori. 2K2M care provin de la mine au sub 10 ore de functionare! A7B din care le-am scos inca-i minjit de unsoarea in care era conservat! Poti sa le consideri NOI! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 26, 2006 Autor Partajează Postat Martie 26, 2006 Perfect. Macar am un termen de comparatie. Mersi, ovidanie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum