yo9hnf Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 La multi ani si Traiasca Republica ! Am un mp3 auto (format mic-scurt) care se aude destul de incet (in Dacie e oricum galagie) pe care este scris ca scoate 4x7 W (destul de cinstit). Pe integratul final scrie D7377 ; am cautat pe internet si am vazut ca google gaseste TDA7377 ca fiind D7377 ; am luat la verificat pinii si am vazut ca sunt indentice (cel putin la pini). Stie cineva vre-un integrat o "tzara" mai potent decat acesta ? Nu vreau sa fac discoteca, dar vreau totusi sa se auda putin mai tare. Multumesc ! Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Din seria lui nu stiu sa fie.Eu am inlocuit cu TDA7375,7370,7374 tot de aceeasi putere,dar aceste integrate suna destul de bine poate e ceva defect acolo sau cel din aparat este stift. Link spre comentariu
quadrall Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 mai merge tda7394 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Va multumesc amandurora ! TDA7394 nu merge folosit pentru ca are alti pini (desi pinii de iesire-boxe sunt la fel). O sa cumpar un TDa7377 mai "original" decat cel din aparat si sper sa sune mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum