Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent mai potent pentru TDA7377

Postări Recomandate

La multi ani si Traiasca Republica ! Am un mp3 auto (format mic-scurt) care se aude destul de incet (in Dacie e oricum galagie) pe care este scris ca scoate 4x7 W (destul de cinstit). Pe integratul final scrie D7377 ; am cautat pe internet si am vazut ca google gaseste TDA7377 ca fiind D7377 ; am luat la verificat pinii si am vazut ca sunt indentice (cel putin la pini). Stie cineva vre-un integrat o "tzara" mai potent decat acesta ? Nu vreau sa fac discoteca, dar vreau totusi sa se auda putin mai tare. Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• quadrall

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din seria lui nu stiu sa fie.Eu am inlocuit cu TDA7375,7370,7374 tot de aceeasi putere,dar aceste integrate suna destul de bine poate e ceva defect acolo sau cel din aparat este stift.

Link spre comentariu

Va multumesc amandurora ! TDA7394 nu merge folosit pentru ca are alti pini (desi pinii de iesire-boxe sunt la fel). O sa cumpar un TDa7377 mai "original" decat cel din aparat si sper sa sune mai bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări