Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pc nou cu windows preinstalat

mircea2

Postări Recomandate

Va salut,

Cum reinstalez OS in cazul de ex. unei virusari, pe un computer nou care are windows (7) preinstalat?

Sistemul de operare este pastrat pe harddisc?In acest caz care este procedura de reinstalare OS(operating system)?

Astept raspunsurile dvs.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GeoMar

1

• c_anicai

1

• maciupiciu

1

• mircea2

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

eu am un HP (desktop) care are o mica partitie (mai mult sau mai putin ascunsa), pe care e kit-ul de windows cu tot ce trebuie(driveri) , astfel incat, in 15 minute pot reinstala OS W7, in BIOS am o optiune pt a reinstala. Daca ai in bios o astfel de optiune, probabil ca ai si tu o partitie cu kitul de OS preinstalat ( car care va functiona doar pe o configuratia hardware predefinita)

Link spre comentariu

e bine de folosit un program Paragon Hard Disk Manager™ pentru crearea unui backup a partitiei ascunse si a celei cu sistemul, backupul se salveaza undeva pe un hard cu usb care v-a fi folosit la nevoie pentru a restaura tot ce ai avut pe cele doua partitii. Cestia asta merge chiar daca iti pica hardul, poti restaura sistemul pe alt hard, partitiile le face automat. Insa este nevoie de ceva experienta cu acest program daca pui prima data mana pe el.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

e bine de folosit un program Paragon Hard Disk Manager™ pentru crearea unui backup a partitiei ascunse si a celei cu sistemul, backupul se salveaza undeva pe un hard cu usb care v-a fi folosit la nevoie pentru a restaura tot ce ai avut pe cele doua partitii. Cestia asta merge chiar daca iti pica hardul, poti restaura sistemul pe alt hard, partitiile le face automat. Insa este nevoie de ceva experienta cu acest program daca pui prima data mana pe el.

Ca sa nu mai deschid un nou topic, postez aici situatia mea, cu scuzele de rigoare pentru initiatorul topicului. :da

Am achizitionat si eu un PC HP model dc7600C (asemanator cu cel din poza atasata) cu Windows XP Home Edition instalat si as vrea sa fac un back-up pentru a putea face o restaurare a sistemului daca am ceva probleme cu PC-ul.

Sistemul este achizitionat contra cost de la servici, Windows-ul este cu licenta, dar NU mi-au dat si CD-ul cu sistemul de operare.

Cateva sfaturi pentru realizarea unui back-up cu acest program "Paragon Hard Disk Manager" sunt binevenite, nu am lucrat cu acest program.

Sau alt program, recomandat pentru realizarea unui back-up al sistemului de operare, pentru a fi posibila restaurarea sistemului de operare (impreuna cu cele 3-4 programe instalate) in caz de nevoie.

La instalarea sistemului, "meseriasii" de la IT-ul firmei unde lucrez, NU au instalat si "functia" de back-up din Windows, de pe CD-ul de instalare.

post-17385-139829441625_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări