mircea2 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Va salut, Cum reinstalez OS in cazul de ex. unei virusari, pe un computer nou care are windows (7) preinstalat? Sistemul de operare este pastrat pe harddisc?In acest caz care este procedura de reinstalare OS(operating system)? Astept raspunsurile dvs.Multumesc. Link spre comentariu
maciupiciu Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 eu am un HP (desktop) care are o mica partitie (mai mult sau mai putin ascunsa), pe care e kit-ul de windows cu tot ce trebuie(driveri) , astfel incat, in 15 minute pot reinstala OS W7, in BIOS am o optiune pt a reinstala. Daca ai in bios o astfel de optiune, probabil ca ai si tu o partitie cu kitul de OS preinstalat ( car care va functiona doar pe o configuratia hardware predefinita) Link spre comentariu
c_anicai Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 e bine de folosit un program Paragon Hard Disk Manager™ pentru crearea unui backup a partitiei ascunse si a celei cu sistemul, backupul se salveaza undeva pe un hard cu usb care v-a fi folosit la nevoie pentru a restaura tot ce ai avut pe cele doua partitii. Cestia asta merge chiar daca iti pica hardul, poti restaura sistemul pe alt hard, partitiile le face automat. Insa este nevoie de ceva experienta cu acest program daca pui prima data mana pe el. Link spre comentariu
GeoMar Postat Mai 28, 2012 Partajează Postat Mai 28, 2012 e bine de folosit un program Paragon Hard Disk Manager™ pentru crearea unui backup a partitiei ascunse si a celei cu sistemul, backupul se salveaza undeva pe un hard cu usb care v-a fi folosit la nevoie pentru a restaura tot ce ai avut pe cele doua partitii. Cestia asta merge chiar daca iti pica hardul, poti restaura sistemul pe alt hard, partitiile le face automat. Insa este nevoie de ceva experienta cu acest program daca pui prima data mana pe el. Ca sa nu mai deschid un nou topic, postez aici situatia mea, cu scuzele de rigoare pentru initiatorul topicului. Am achizitionat si eu un PC HP model dc7600C (asemanator cu cel din poza atasata) cu Windows XP Home Edition instalat si as vrea sa fac un back-up pentru a putea face o restaurare a sistemului daca am ceva probleme cu PC-ul. Sistemul este achizitionat contra cost de la servici, Windows-ul este cu licenta, dar NU mi-au dat si CD-ul cu sistemul de operare. Cateva sfaturi pentru realizarea unui back-up cu acest program "Paragon Hard Disk Manager" sunt binevenite, nu am lucrat cu acest program. Sau alt program, recomandat pentru realizarea unui back-up al sistemului de operare, pentru a fi posibila restaurarea sistemului de operare (impreuna cu cele 3-4 programe instalate) in caz de nevoie. La instalarea sistemului, "meseriasii" de la IT-ul firmei unde lucrez, NU au instalat si "functia" de back-up din Windows, de pe CD-ul de instalare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum