Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem home cinema

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Dupa denumire, integratele imi par identice, poate difera doar producatorul...Atentie la fake-uri!Daca vrei putere mai mare, trebuie si alimentare mai mare, nu numai circuit mai capabil...

Link spre comentariu
Vizitator crafted

daca schimbi traful si alimentezi la +/- 25v nu e nevoie sa schimbi nimic,dar nu ar fi rau daca te-ai uita umpic la tensiunea de pe condensatori elecrolitici.

Link spre comentariu

Cred ca se mai foloseste acea tensiune si pentru alceva pentru ca din traf merg numai 3 fire si alt tra nu mai existe prin acel sistem asa ca cred ca o sa raman la aceasi finali. Dar daca credeti ca s-ar merita investitia ce ar trebui sa fac si as cheltui mult daca da nu merita mai bine imi cumpar un amplificator la 300 de lei.

Link spre comentariu
Vizitator crafted

parerea mea e ca nu prea se merita. credema mai bun e un lucru nou cu garantie decat modificari la altul .Si mai am o concluzie Ce e bun si merge nu-l modifica.

Link spre comentariu

Asa am sa fac nu o sa il modific prea multa munca. O sa incerc sa fac un amplificator cu un tda 7294 sa vad daca merge asa o sa am o putere mult mai mare la bani mai putini. Piesele cred ca le gasesc prin casa pentru ca nu trebuie multe problema o sa fie cu alimentarea nu prea am inteles ce tensiun trebuie sa am dar o sa fac intai cablajul si apoi o sa vad si de tensiune. Multumesc oricum pentru sfaturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări