alex mm Postat Martie 19, 2006 Partajează Postat Martie 19, 2006 ....Am luat , ce anume ? nu stiu 33.000 uF / 100 V au sigla de la Hitachi , numai ca privind mai atent , am observat ca inscrisul e cu argintiu ,si nu cu auriu cum am vazut la cel original . Deci , domnilor atentie sa nu luati teapa ,cum am luat eu. Iata o poza cu ei Link spre comentariu
luc Postat Martie 20, 2006 Partajează Postat Martie 20, 2006 teapa oricum o iei,nu o iei saptamana asta la condensatori,o iei la diode,sau nu sigur la tranzistori,sau la vre-un cip.deci problema nu se pune ca e contrafacuta marfa(asta e un termen obositor de acum)ci ca nu ai cum sa iti dai seama cand anumite piese nu sunt in parametri decat cand le pui in circuit. :smt005 eu am luat taca cu 10diode byw98 luate de la telezimex,cu care am facut o paguba imensa ,nu 100mii cat am dat pe ele ci stricand un un obiect de 10mil aproape iremediabil.aceste diode care trebuiau sa fie niste diode foarte rapide sau dovedit a fi niste 1n4001 in capsula de byw98.traiasca chinezii :smt006 Link spre comentariu
VTP Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 Ar trebui ca fiecare sa fie circumspect la ce se gaseste pe piata! La noi, aproape tot, 99% este de provenienta China, si cumparate de comerciantii nostri pe principiul "cat mai ieftin ptr. mine, cat mai mare profit, daca am clienti fraieri!" Chinezii nu sunt de vina, ptr. ca produc si bine, dar un pic mai scump.Ceea ce pare Hitachi nu e, tranzistorii Toshiba japonezi sunt o amintire, Sanken la fel. La fel si majoritatea firmelor ce erau inainte serioase, dar s-au mutat acolo unde pretul de cost e minim.Unii de pe forum vorbesc de upgradare la aparatura, schimband ceva cu altceva sau adaugand condensatori electrolitici ELNA sau BGate, sau Phillips made in China! Mare upgradare!Mai rau este si faptul ca goana dupa profit mare s-a extins si in vestul Europei, asa ca sa nu va mirati daca nu luati mufe aurite prin alamire, difuzoare "de renume" integral China, etc. Link spre comentariu
tavix Postat Martie 31, 2006 Partajează Postat Martie 31, 2006 :toimonster: chestia cu 1N4001 in capsula de BYW98 e periculoasa raus-a constatat indubitabil ca erau lente de genul 400xcine stie ce mai tepe poti sa iei de genul asta de ajungi sa te lasi de electronica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum