Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator 600w cu lm4702+mj11028

Postări Recomandate

Buna ziua.... am inceput incet incet sa imi fac de lucru sa mai mesteresc ceva in vacanta asta si am dat peste o schema de amplificator 600w, 300pe canal dar eu sincer ma indoiesc de asta in fine,

As dori sa imi dati pareriile voastre daca e buna schema si daca se aude bine nu ma intereseaza prea mult puterea eu as avea nevoie cam de 15ow dar schema e destul de simpla si as doriu sa o fac..

Deci aceasta este schema;

http://www.electronics-lab.com/projects/audio/019/%28YMYA%29600W%20AUDIO%20AMP.GIF

ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE

MUlTUMESC ANTICIPAT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sfatul meu este sa alegi o schema din sectiunea de mai sus, viewtopic.php?f=5&t=20181 ce ai prezentat tu , este o porcarie.Cel mai mult imi place "2n3055 in superdioda", si mai este de mare clasa 400uF/400Vcc , condensatorul de la iesire...La +/- 45Vcc ar putea scoate 300W probabil pe 1 ohm sau mai jos teoretic, practic, nu.Alege o schema cu bipolare cap-coada, si vei fi multumit.

Link spre comentariu

Scuze de offtopic ...amplificatorul are tensiune de alimentare simetrica, este nevoie de condesator pe iesire?Multumesc!

In mod normal nu, dar ei au pus sa fie acolo... :ras: Oricum e varza schema. Cred ca erau sub influenta bauturilor racoritoare cei care au proiectat-o. :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări