roman_dan Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 .Buna ziua .Am acest navigator dar nu stiu exact care este seria lui asadar o sa scriu tot ce scrie pe eticheta lui.Asadar TOMTOM ONE XL ,FCC ID:S4LONEXL, IC 5767A ONEXL.Problema e urmatoarea:a fost alimentat la 24 v si i-a puscat 2 condesatori tip smd. C95si paralal pe el Cn tot tip smd.Daca ma poate ajuta cineva cu aceste valori de cond sau eventual o schema cu toate ca nu stiu daca exista schema la asa ceva dar poate cineva sa mai lovit de acest defect si ma poate ajuta.Multumesc. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Poti sa-l arunci daca e alimentat la 24v. Link spre comentariu
roman_dan Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Eu am mai avut un navigator la reparat tot asa alimentat de un destept la 24 de v si am reusit sa il repar a fost aceeasi problema 2 cond puscati si as incerca totusi de aceea m-ar fi interesat valoarea acestor 2 cond. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum