Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer help !

Extrem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Extrem

8

• Mircea Bartic

4

• andiy

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Nexus stiu ca te pricepi dar imi poti explica si mie te rog dc sunt pe fullrange ca au cam aceleasi raspuns la frecventa ca se cele recomandate de tine.E12-100S cred ca am sa merg pe acest model...e bun de ceva ? ati avut acest model careva ?Inca o intrebare ...deci nu inteleg dc multe din difuzoarele pro au suspensia din hartie :rolleyes: nu e mai bun din cauciuc ?

Link spre comentariu

Nexus stiu ca te pricepi dar imi poti explica si mie te rog dc sunt pe fullrange ca au cam aceleasi raspuns la frecventa ca se cele recomandate de tine.E12-100S cred ca am sa merg pe acest model...e bun de ceva ? ati avut acest model careva ?Inca o intrebare ...deci nu inteleg dc multe din difuzoarele pro au suspensia din hartie :rolleyes: nu e mai bun din cauciuc ?

1. raspunsul in frecventa de pe site este msurat in panou infinit, si nu este relevant in cazul subwooferelor (acela este important pt a se observa comportamentul mai sus in frecventa)Pentru a evalua un difuzor trebuie facute simulari.2. E12-100S functioneaza f bine intr-un model de subwoofer bandpass care este prezentat aici: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=148O alta posibilitate est subwoofer bandpass cu E12-150S - proiect disponibil aici: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=613. Suspensiile de cauciuc sunt folosite doar pentru difuzoarele auto sau de casa fara pretentii de SPL
Link spre comentariu

Ms mult pt ajutor ! :rock: In legatura cu acel proiect am sa vad cum sa-l fac mai frumos ca...asa patratos nu-mi place cum arata :finga: (desigur interioru va fi la fel) :rock: later...

Link spre comentariu

Mai am o nelamurire in legatura cu acest tip bandpassAvand in vedere ca difu NU SE VEDE de unde imi dau eu seama daca nu fortez prea tare membrana (mai ales ca E12-100S are o cursa doar de 2 mm !)Am intalnit cazuri in care ascultam fara distorsiuni la bass si deodata POC s-a rupt suspensia si dus a fost....Ar fi frumos sa nu am aceeasi problema :smt003

Link spre comentariu

Acuma pun o intrebare sa zicem ,,aiurita'' dar totusi m-ar interesaStiti logitechu Z-5500 :weedman: Mi se pare ca se aude bestial la bass(nush cum e pe dinauntru ca nu am vazut schema)As putea sa scot si eu macar ceva mai mult de jumate decat logitechu ala? cu e12-100S sau e12-150S (cu bandpass-urile de la p.audio) :rolleyes:

cum ai dedus asta ?

Ce sa deduc ?
Link spre comentariu

Eheeee hai ca ai formulat frumos propozitia :weedman: Deci pana la urma o sa merg pe e12-100s pt ca am o camera de 5*4 si inaltime 5 metri (deci destul de mica) asa ca nu imi tre eu stiu ce monstru :weedman: Lemnu va fi MDF daca gasesc .. sper sa gasesc ca pana acuma am fost la 2 firme si nici nu stiu ce e aia MDF :axe:recit : ,,o fi pal mai baiete si n-ai inteles tu bine''

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

pana acuma am fost la 2 firme si nici nu stiu ce e aia MDF :axe:recit : ,,o fi pal mai baiete si n-ai inteles tu bine''

Aia sumt profesionisti adevarati :toimonster:
Link spre comentariu

Azi iara am fost la 3 firme ! si nu au MDF :( ei cred ca e vorba de PFL (nush ce lemn e si ala ca nu ma pricep)Pana la urma tot la practiker va trebui sa merg :|Dar totusi imi poate spune cineva cat e un metru patrat de MDF ? P.S am intrebat si un tamplar care se ocupa cu PAL si nici el nu stie de MDF :axe:

Link spre comentariu

Aici nu e vorba de cum arata !Am citit tot aici ca MDF e mai bun ! vreau ceva BUN ! Da chiar, nexus tu nu stii cat e metru patrat la MDF ? :d ca de luat la practiker tre sa aiba...dar daca ma tot duc acolo i-au si lemnu ca e departe de mine ...si sa am si eu o idee cat costa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări