Vizitator salamregheton Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Va salut si va respect pentru ceia ce faceti.Sunt alexandru din cernavoda si am o problema care nu o pot rezolva,am un technics SU-V 660 si din cauza undei boxe care nu era circuitele bn legate mi sa ars finalul SVI 3205 si va rog sa ma ajutati si pe mine sa mil fac.VA MULTUMESC Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 am un technics SU-V 660Găseşti schema aici: http://elektrotanya.com/technics_su-v66 ... nload.htmlDupă ce intri pe site, aştepţi câteva zeci de secunde şi în dreapta jos apare Get manual. Click pe el şi descarci schema. Svi 3205 nu cred că mai găseşti pe undeva. Va trebui să renunţi la el şi să-l înlocuieşti cu alt amplificator stereo pe tranzistoare (recomandabil) sau pe CI. Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 poti sal parchezi la centru de colectare electornice defecte.... noi nu se gaseste circuite integrate SV-3205, doar din recuperari. acelasi circuit integrat se gaseste sub capota mai multor amplificatoare technics, echivalent cu SV-3205 este RSN 3306 Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Au dreptate colegii de mai sus, daca nu faci rost de svi nu poti sa-l repari , numai daca montezi in el ceva kit de amplificator audio, si trebuie sa stii ce-i pe acolo ca sa vezi unde legi kitul...Mare porcarie a facut firma Technics cu integratele alea svi...Seamana cu seria stk , dar la alea macar mai gasesti clone , la astea nu gasesti nici datasheet... Am vrut si eu sa repar o combina technics, avea integrat SVI3100... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Mare porcarie a facut firma Technics cu integratele alea svi.....sa-mi fie cu iertare...dar MTBF-ul este foarte bun pentru aceste statii sau receivere care sunt echipate cu seria aceasta (pot sa confirme cei care au lucrat in service).....Bineinteles cu toate protectiile de scurt ele nu acopera erorile de operare...Ca o paranteza , asa cum au facut si alte firme cu integrate dedicate/ specializate (vezi HP s.a.m.d ), asa au facut si cei de la Panasonic/Tehnics cu aceasta gama de aparate (care trebuie sa recunoastem este din gama middle entry...)PS: ce bine de cei care mai au asa ceva prin cutia cu maimute Link spre comentariu
Luca Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Se gaseste si noi originale.. Doar 69.90 EUR + transport 15-20 Euro... http://www.donberg.ie/descript/r/rsn_3305.htm sau pe ebay .. tot cam acelasi pret. technics & panasonic = Suks Link spre comentariu
baga Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 ..sa-mi fie cu iertare...dar MTBF-ul este foarte bun pProbabil asa o fi, dar pentru noi, amatori care vrem sa le reparam, sunt o pacoste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum