badrhari Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Vreau niste pareri despre difuzoarele Dibeisi.Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Păi depinde, ca orice chinezărie sînt ieftine şi nu poţi avea mari pretenţii de la ele, excepţie unele modele apărute primele, mai demult. Eu am folosit B1523, B1530 şi am fost mulţumit. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Sunt si niste difuzoare dibeisi mai de calitate aparute de curand ,ce e frumos la ele e ca au parametri "thiele small" si poti sa le calculezi incinta. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Am avut pe mana si cateva din modelele mai vechi.Nu te poti astepta de la ele la minuni, dar na, macar is ieftine.Cat dai atata face.Nu stiu cum suna astea noi, chipurile profesionale, ca orice chestie acum se numeste profesionala ca asa e la moda, dar nu m-as astepta la minuni. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Am trei difuzoare din astea noi doua sunt la sateliti sunt de zece inch cele doua duc puterea pana in cliping la un amplificator de 350w pe 4ohmi fara probleme difuzoarele sunt pe 8 ohmi cea ce vine cam 150-180w care intra in ele,sunetul are aceasi calitate pana in cliping nici o distorsiune. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 ai masurat ceva,poti sa vii cu niste date tehnice mai detaliate,altele decat cele scrise de chinezi pe o eticheta?altfel suntem doar in situatia de a ne da cu parerea,eu asa vad lucrurilechiar si cu difuzoare de calitate nu se face asa cu una cu doua incinte de calitate,sunt lazi cu difuzoare la tot drumul in care s-au inchis bani mult mai multi decat in cazul de fata si nu scrie nici ying ciung sau dibeisi pe ele sa fie asta o scuza .. Link spre comentariu
badrhari Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 eu vreau pareri despre difuzoarele dibeisi in general...nu pentru un anumit model.. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 ai masurat ceva,poti sa vii cu niste date tehnice mai detaliate,altele decat cele scrise de chinezi pe o eticheta?Nu am facut masuratori nu am cu ce sa fac daca vrei faci o vizita pe la mine sunt doar 40km distanta. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 eu vreau pareri despre difuzoarele dibeisi in general...nu pentru un anumit model..În general e greu de apreciat, fiecare firmă are produse mai bune şi mai proaste, e mai bine să întrebi exact, despre un model anume. Eu am fost mulţumit de difurile de joase care mi-au trecut prin mîini, chiar şi de unele de bandă largă folosite ca medii, dar nu am încercat şi unele de înalte, calote sau goarne. Link spre comentariu
Vizitator bogdan207 Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 difuzoarele din seria C sun destul de bune. Am acasa C8011(8"), C5011(5") pentru bas respectiv medii iar ca inalte un tweeter de la sal DT20-05, si in combinatie 3 cai se aud chiar decent. Am mai auzit B1010 si super placut la sunet intr-o incinta inchisa de 40 litri. Link spre comentariu
badrhari Postat Ianuarie 5, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 cele din seria G cum vi se par?in special g1201 Link spre comentariu
badrhari Postat Aprilie 15, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Am un difuzor Dibeisi c6511/4 ohm de 16.5 cm si vreau sa fac o incinta pt acest difuzor.Va rog sa ma ajutati...nu am parametri la el. Link spre comentariu
mircea888 Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Nu gasesti parametri, ar mai fi varianta sa-i masoare cineva dar nu cred ca merita.Ramanae varianta sa faci o incinta la plezneala, doar sa o acordezi si tu undeva la 50-60 Hz.Ce vrei sa faci cu un singur difuzor? de subwoofer oricum nu merge, iar pt fullrange este bine sa ai o pereche. Link spre comentariu
lucyemy91 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 va salut cu respect as dori daca se poate sa ma ajute cineva cu ceva dimensiuni pentru o incinta pentru subwoofer pentru difuzorul dibiesi b1241/8 ohm tip bass reflex gen http://www.okazii.ro/boxe/cutie-subwoof ... -a58384115 stiu ca e chinezarie si poate nu suna bine dar il am si am zis sa ii fac o casuta si lui toata stima pentru cine vrea sa ma ajute Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 ce sa zic nus chiar asa rele mie numi place sasiul ca e din tabla alt ceva nam ce comenta pana in limita a 180 w merg chiar bine eu am 2 buc de 12 la 4 ohmi si merg de 2 ani si merge foarte bine dar am incinte full range daica diful de 12 si 2 tewtere mie mise para ca suna mai bine daca avea sasiu turnat si mai masiv umpic si suspensia din panza erau super chiar dacas china si nu se da toti parametri pentru a calcula o incinta merge cu succes si in incinte facute de fabrica dedicate altor difuzoare daca as face un sub cu el eu as face o cutie de 40 pe 40 si adancime 60 cm cu 4 tuburi bas reflex in colturi in forma triughiulara adica peretele din fata arata ca un patrat cu colturile taiate iar acele tuburi triunghiulare sa aibe lungimea de aprox 25 cm fiecare (asta asa dupa ureche) dar le poti acorda cum vrei tu (modifici lungimea tuburilor bas reflex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum