Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem Sony

Vizitator valy_dan

Postări Recomandate

Vizitator valy_dan

Buna ziua, nu prea le am eu cu electronica dar am un sistem de prin '80 Sony care din pacate se umple d epraf in ultima vreme. As vrea sa stiu daca e bun de ceva, daca merita sa il vand sau sa il tin in continuare pe post de exponat? Sistemul e compus din: 1. Pick-up Sony PS-T25post-53684-139829363788_thumb.jpg, , 2. Deck Sony TC-K35 post-53684-13982936381_thumb.jpg 3. Receptor Am/FM Sony ST-A30Lpost-53684-139829363822_thumb.jpg4. Amplificator Sony TA-F40 (asta a fost reparat - inlocuit finali dar nu stiu exact ce s'a facut mai concret in el, cert e ca acum merge dar in ce conditii fata de original nu stiu. Respectivul electronist a scris ceva pe carcasa si poate ma ajutati daca intelegeti la ce se refera)post-53684-139829363834_thumb.jpgpost-53684-139829363846_thumb.jpg5. 2 boxe Sony din care au mai ramas doar incintele, difuzoarele fiind arse acum multi ani. La astea nu am mai facut poze fiind depozitate in alta parte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• mircea888

1

• adrian_e30

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca nu le folosesti ai putea face ceva profit din vanzare, dar trebuie sa evaluezi starea lor de functionare eventual si ceva mai multe poze in care sa se vada mai bine starea lor fizica.Recomand sa le vinzi individual ca e mai usor asa.

Link spre comentariu
Vizitator valy_dan

De functionat functioneaza toate. Pick-up'ul are doza originala XL-15 si acul ND15 trebuie schimbat. Nu prea am avut timp sa caut ceva compatibil si nici nu ma dau banii afara in perioada asta :91. Poze am vrut sa urc mai multe dar nu ma lasa. Cred ca zilele care urmeaza o sa ma ocup de aspectul lor exterior si dupa fac o poza cu tot cu standul lor original Sony si boxele care nu merg :rade:

Link spre comentariu
Vizitator valy_dan

Salut. Inca nu m'am decis daca sa il vand sau nu mai ales ca daca dau numai amplificatorul restul componentelor nu mai am cum sa le folosesc. Daca as gasi sa le dau pe toate ar fi perfect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări