Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lumini girofaruri politie versiune americana

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu este hex pus de mine, este cel pus de userul Stefan Nicolae si nu a fost copiat corect, sau a fost

modificat, foloseste unul pus de mine.

hex-ul postat de mine este acesta -> viewtopic.php?f=11&t=100867#p911740 si functioneaza foarte bine pe 12F675 :da

a facut cineva versiunea asta eu am facuto in proteus dar cred ca nu merge hexu

hex-ul functioneaza doar ca ai o schema gresita pentru respectivul hex.

p.s: simularea nu functioneaza pentru ca are calea hex-ului gresita si pinul MCLR este la un potential LOW "0"

Schema corecta:

Posted Image

Codul in mikroC (compilat, testa ...).

FLASH()       { unsigned short i;         for(i=0; i<4; i++)         {          GPIO.F0 = 1;          delay_ms(50);          GPIO.F0 = 0;          delay_ms(50);        }      }FLASH1()       { unsigned short i;         for(i=0; i<4; i++)         {          GPIO.F1 = 1;          delay_ms(50);          GPIO.F1 = 0;          delay_ms(50);        }      }       void main()       {         ANSEL  = 0;              // ADC este setat ca intrare digitala         CMCON  = 7;              // se dezactiveaza comparatorul         TRISIO = 0;              // GPIO output redirected         GPIO   = 0;              // GPIO reset                                  //bucla infinita            for(;;)            {             FLASH();             // Run the flash sub-program             FLASH1();            //  Run Flash1 lower             delay_ms(10);        //asteapta 10ms             }        }
CONFIG Word:

Posted Image

Link spre comentariu

Salutare,Stefan Nicolae, daca sunt citat in postul tau presupun ca ai o observatie la ceea ce eu am scris acolo, deci lucrurile trebuiesc clarificate, pentru ca s-a inteles gresit probabil. Ceea ce tu ai postat ma refer desigur la acel hex pentru 675 al carui autor este Aytaç Dürgen, functioneaza foarte bine, iar ce scriu aici "nu a fost copiat corect, sau a fost modificat" ma refer la userul kinderu56, daca compari cele doua hexuri, reiese clar ca hexul postat de kinderu56 este modificat. Deasemenea kinderu56 incearca utilizarea acelui fisier hex pe o schema de la "Velleman", pai in schema sunt utilizate alte porturi pentru aprinderea ledurilor GP2 si GP4, pe GP1 are o tasta pentru selectie diferite moduri de aprindere, ori hexul sus amintit aprinde ledurile pe porturile GP0 si GP1.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări