Th3_uN1Qu3 Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Sau alt material pentru umplutura boxe, in afara de vata de sticla pt ca e incinta bas-reflex si nu vreau sa'mi sara asa ceva prin porturi afara. Astept indicatii, multumesc. Link spre comentariu
mircea888 Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Eu am cumparat de la standuri de la Obor, era un stand unde se vindea mocheta si materiale textile la metru, parca avea vreo de 20mm grosime vatelina. Link spre comentariu
Vizitator razvan621 Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 In spatele magazinului Cocor , imeadiat cum ai trecut de intrarea principala a mag se face la dreapta o straduta si la 100 m aproape de iesirea din parcarea subterana se afla un mag unde sigur gasesti vatelina , burete etc . Link spre comentariu
hoitu1983 Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Si eu recomand magazinul obor (ultimul etaj) de unde poti lua Minet (mult mai bun ca vatelina) de mai multe densitati si grosimi. Pretul e destul de mic , in jur de 3-5 ron metrul patrat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum