Vizitator sorin28m Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 La multi ani !!!!am pierdut incarcatorul la o camera video Toshiba Camileoam cablul de date dar cu el nu se incarca!pot sa incarc acumulatorul de la un incarcator de telefon , adica sa tai mufa si sa pun firele direct pe acumulator ?daca da care este plusul la incarcatorul de telefon ? are o lita in mijlocul cablului in izolatie alba si mai multe lite care inconjoara lita in izolatie alba pe acumulator am + T -in dreptul fiecarui "pin" la "T" ce sa pun ???incarcatorul de telefon este tot 5v 1 ah Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Ar fi utile caracteristicile acumulatorului,pe care vrei sa-l incarci;de-abia dupa aceea s-ar putea gasi solutii.Presupunand ca e li-ion,nu incerca sa-l incarci la nimereala,cu asazisele incarcatoare de telefon,poti avea surprize neplacute,de la defectarea acumulatorului,pana la explozia lui. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Cel care se intituleaza 'incarcator' pt telefon,e de fapt o sursa de energie cu ajutorul careia telefonul incarca acumulatorul.Daca ai nevoie de un incarcator de Li pot sa-ti dau eu unul,dar trebuie sa stiu tensiunea accu. Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 li-ionnp603.7v3.89whcamerele astea daca nu ai incarcatorul original nu le poti incarcade aceea am intrebat daca se poate incarca direct pe acu Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Ar fi utile caracteristicile acumulatorului,pe care vrei sa-l incarci;de-abia dupa aceea s-ar putea gasi solutii.Presupunand ca e li-ion,nu incerca sa-l incarci la nimereala,cu asazisele incarcatoare de telefon,poti avea surprize neplacute,de la defectarea acumulatorului,pana la explozia lui.pun o oala ,ceva, peste el ! http://s1095.photobucket.com/albums/i46 ... 222929.jpg Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Eu iti recomand un incarcator dedicat,pentru li-ion,eventual ia legatura cu @tyc..Mai poti citi si pe aici,sa afli mai multe...viewtopic.php?f=41&t=33951Macar un multimetru ai,ca ti-as recomanda o metoda simpla,daca tot zici ca posezi o oala;sper totusi ca nu locuiesti la bloc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum