Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum sa incarc un acumulator de camera video ???

Vizitator sorin28m

Postări Recomandate

Vizitator sorin28m

La multi ani !!!!am pierdut incarcatorul la o camera video Toshiba Camileoam cablul de date dar cu el nu se incarca!pot sa incarc acumulatorul de la un incarcator de telefon , adica sa tai mufa si sa pun firele direct pe acumulator ?daca da care este plusul la incarcatorul de telefon ? are o lita in mijlocul cablului in izolatie alba si mai multe lite care inconjoara lita in izolatie alba pe acumulator am + T -in dreptul fiecarui "pin" la "T" ce sa pun ???incarcatorul de telefon este tot 5v 1 ah

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator pisica matache

Ar fi utile caracteristicile acumulatorului,pe care vrei sa-l incarci;de-abia dupa aceea s-ar putea gasi solutii.Presupunand ca e li-ion,nu incerca sa-l incarci la nimereala,cu asazisele incarcatoare de telefon,poti avea surprize neplacute,de la defectarea acumulatorului,pana la explozia lui.

Link spre comentariu
Vizitator tyc

Cel care se intituleaza 'incarcator' pt telefon,e de fapt o sursa de energie cu ajutorul careia telefonul incarca acumulatorul.Daca ai nevoie de un incarcator de Li pot sa-ti dau eu unul,dar trebuie sa stiu tensiunea accu.

Link spre comentariu
Vizitator sorin28m

Ar fi utile caracteristicile acumulatorului,pe care vrei sa-l incarci;de-abia dupa aceea s-ar putea gasi solutii.Presupunand ca e li-ion,nu incerca sa-l incarci la nimereala,cu asazisele incarcatoare de telefon,poti avea surprize neplacute,de la defectarea acumulatorului,pana la explozia lui.

pun o oala ,ceva, peste el ! :sparge:http://s1095.photobucket.com/albums/i46 ... 222929.jpg
Link spre comentariu
Vizitator pisica matache

Eu iti recomand un incarcator dedicat,pentru li-ion,eventual ia legatura cu @tyc..Mai poti citi si pe aici,sa afli mai multe...viewtopic.php?f=41&t=33951Macar un multimetru ai,ca ti-as recomanda o metoda simpla,daca tot zici ca posezi o oala;sper totusi ca nu locuiesti la bloc...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări