Ata Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Salutare si Un an bun!!Mi-a dat cineva sa-i repar un video-interfon, desfac cutia si ce sa vezi: una din placile cu piese a fost curatata de tot ce erea pe ea. Deci reparatul cade.Ma intreb, se poate folosi in vre un fel camera(placuta ei este completa.Multumesc. Link spre comentariu
Traxxx Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Poze, detalii, serii integrate si ce mai are (poze clare) Link spre comentariu
Ata Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2012 A fost un videointerfon COMMAX model DRC - 403FAm postat 2 imagini.Are 2 CI.LZ9GG33M SharpIR3Y30MI Sharp Link spre comentariu
AndreiIr Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Trebuie sa aibe iesire video , cred ca firul galben , albastru masa , si rosu 5v . Dar cel mai bine masoara daca rosu este + si albastru este la masa .Daca nu funtioneaza la 5v posibil sa aibe un regulator de tensiune , si trebuie sa o alimentezi la mai mult , incearca cu o sursa reglabila . Link spre comentariu
Ata Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Trebuie sa aibe iesire video , cred ca firul galben , albastru masa , si rosu 5v . Dar cel mai bine masoara daca rosu este + si albastru este la masa .Daca nu funtioneaza la 5v posibil sa aibe un regulator de tensiune , si trebuie sa o alimentezi la mai mult , incearca cu o sursa reglabila .Da galbenul este video,dar cum pot folosi semnalul. Link spre comentariu
gica70 Postat Ianuarie 8, 2012 Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Simplu; cauta o schema de modulator video si vei sti ce ai de facut. Poti incerca sa trimiti semnalul direct la un TV pe audio-video (A-V). Link spre comentariu
Ata Postat Ianuarie 8, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2012 Am sa incerc cu prima ocazie. Link spre comentariu
Vizitator fory Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Am si eu ceva de genul insa la 5v si direct in TV simte semnal insa este imagine neagra cu purici...gresesc undeva? Link spre comentariu
gica70 Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Posibil ca nivelul semnalului din dispozitiv sa fie sub sensibilitatea intrarii AV. Amplifica-l si seteaza din telecomanda ce sistem (norma) color i se potriveste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum