MuSi Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Acum un an in clasa a VII-a profa de fizica nu ne-a mai predat capitolul electricitate in care trebuia sa invatam despre rezistori.Aici era prezent si codul culorilor,care daca nu il stii nu poti face mare lucru cu un proiect...Deaceea va rog pe voi care sunteti mult mai experimentati decat mine sa ma lamuriti cu acest cod al culorilor... :cry: Nici nu am la cine apela.Asa nu mai foloseam forumul plus ca pe net am gasit ceva dar nu este tocmai explicit . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Pt. codul culorilor nu trebuie sa fii experimentat;pur si simplu il inveti---e ca alfabetulda cautare la rezistor,tin minte ca s-a discutat complet despre subiect Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 search.php>>>>>>>>>search.php?keywords=codul+culorilor&terms=all&author=&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&t=0&submit=C%C4%83utare Link spre comentariu
Vizitator Mircel Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 pur si simplu il invetiVezi Formulas.zip.Sau folosesti astfel de programe:COD-CULORI.zip FORMULAS.ZIP Link spre comentariu
MuSi Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 am cautat pe forum codul culorilor si nu am gasit...imi pare rau... Link spre comentariu
H Robert Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 http://www.bertys.ro/codul_culorilor_rezistente.htm Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 aici nu ai ajuns?cum ai dat cautarea?viewtopic.php?f=268&t=96140&p=865529&hilit=rezistenta+codul+culorilor#p865529viewtopic.php?f=66&t=16462&hilit=rezistenta+codul+culorilor Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Oricat ai fii de incepator este imposibil sa nu stii sa cauti ceva atat de banal ca si codul culorilor rezistorilor, asadar mai degraba lejeritatea e de vina Uite aici Link spre comentariu
MuSi Postat Ianuarie 1, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Am facut rost de programul acela de la Mircel.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum