Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

YO3APG - SK

lorik199

Postări Recomandate

Tocmai am primit acesta trista veste cum ca domnul Vasile Ciobanita sa stins din viata in jurul orei 13:00 in urma unor probleme de sanatate ce au fost urmate si de cateva interventii chirurgicaleUn om ca el rar, foarte rar, cine nu l-a cunoscut personal sa intrebe si sigur v-a afla despre elDumnezeu sa-l odihneasca si condoleante familiei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

2

• lorik199

2

• sebi_c

1

• adi pastor

1

Top autori în acest subiect

M-ai intristat rau!

Imi pare rau, n-am avut nici o intentie in acest sens, dar nu e un lucru ce merita trecut cu vedereaDisparitia unui asemenea om, e o veste intristanta pt toata suflarea radioamatoriceasca
Link spre comentariu

Asa cum am mai scris ... Dumnezeu ia dintre noi pe cei mai buni ...O pierdere ce-si va arata dimensiunea pe masura ce se va indeparta ...Un gind bun pentru cel pe care l-am cunoscut acum treizeci de ani ...

Link spre comentariu

Ce pot sa mai zic in plus,l-am cunoscut personal,mare,mare OM,il regret nespus,cuvintele sunt de prisos...Condoleante familiei indurerate si DUMNEZEU SA-L AIBA IN PAZA!!!!!! :cry:

Link spre comentariu

Da, acum jumatate de ora am aflat si eu. Sincer, imi tare rau, pt ca l-am cunoscut personal.Datorita lui in 2003 fiul meu, adica YO3HZF, a participat la primul lui Campionat de CW viteza..In timp am fost cu Vasile la mai multe intalniri radioamatoricesti, de la Campina in YO9, sau Kazanlak, in LZ, asa ca l-am admirat si pt cunostiintele desoebite de Istorie si Geografie pe care le avea. Tot din discutii imi era clar ca avea diploma de inginer electronist bine acoperita. De fapt inainte sa il cunosc ii citisem articolele din Tehnium. L-am stimat si pt modul de comportare, pt stiinta cu care putea detensiona rapid si spontan o situatie incarcata, aruncand asa din trecere o gluma,..A fost un mare OM, ba chiar un mare DOMN. Mare pacat...RIP.

Link spre comentariu

Prin amabilitatea lui YO3HJV (Adrian) avem urmatoarea informatie:

"Vasile, YO3APG va fi maine, incepand cu ora 10. la Capela Cimitirului Ghencea 2 (Domnesti).

Inhumarea va avea loc miercuri, 4 ianuarie, ora 12 la cimitirul Ghencea 2 (Domnesti).

Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 85-86, Sector 6 (Prin Prelungirea Ghencea, la aproximativ 200m de intersectia cu Soseaua de Centura - inainte de aceasta - pe partea dreapta)."

Informatia este luata de aici: http://www.radioamator.eu/index.php?topic=4779.15

O seara buna tuturor.

Later edit:

Este vreun ploiestean doritor sa mearga sa-si prezinte un ultim omagiu? Eu voi merge si mai am locuri in masina. 4.

73!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări