dan cod Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Am o intrebare.Am un aparat cu un procesor scris ori PIC ori Atmega.Problema este ca cei care l-au facut l-au polizat sa nu se stie ce CI este.Este vreo sansa sa se poata gasi ce anume este.Ce as vrea sa fac este sa ii citesc continutul si binenteles ca nestiind ce este nu stiu cum sa setez interfata.Are quartz extern poate legaturile pinilor ar putea ajuta.Poate cineva le are cu asa ceva si ma poate ajuta.Multumesc. Link spre comentariu
diablero Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Poate ca o poza ar putea ajuta (ar fi ceva indicii in plus). Ce te face sa crezi insa ca acel microcontroller nu este protejat la citirea codului? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Poate ca o poza ar putea ajuta (ar fi ceva indicii in plus). Ce te face sa crezi insa ca acel microcontroller nu este protejat la citirea codului? Logica mea este daca era protejat la citite ce rost mai avea sa il polizeze?nu?gandesc gresit?Dupa anul nou o sa revin cu poze si detalii.Multumesc mult pentru raspuns. LA MULTI ANI ! tuturor. Link spre comentariu
diablero Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Este corect ce spuneti - si merita incercat - dar stiti ca exista si indivizi "mai catolici decat Papa"... Si eu va urez "La Multi Ani!" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum