gogutu Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 salutare la toata lumea si sarbatori fericite.am sa intru direct in subiect.de ceva vrema a inceput sa tremure imaginea pe desktop.calculatorul e fujitsu siemens esprimo e5905,1945g.am reinstalat sistemul de operare,driverul placii video,etc etc.mai rau nu mai merge nici placa de retea incorporata,si am pus alta,care functioneaza.stiu ca nu e momentul potrivit dar nustiu ce sa mai fac.as putea pune o placa video noua?daca da de care ca spatiul e cam mic.atasez si 2 poze.astept orice sugestii si sfatui.cu stima Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Ce monitor este ? Link spre comentariu
gogutu Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 monitorul e philips si a mers pana acum,am incercat si cu alt monitor si tot la fel face.sa se fi dus placa video?multumesc pentru promtitudine Link spre comentariu
gogutu Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 am intrat si in control panel ,aparence and themeschange the screen rezolution ,advaced,momitor,si am pus pe 75 hz.tremura mai usor dar e suparator pentru ochi. Link spre comentariu
Vizitator Kosler Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Ai grija sa nu fie cablul, care face legatura dintre monitor si placa video, cel vinovat.Exact la fel am avut si eu o problema acuma ceva timp si cablul acela era vinovat. Schimba cablul, vezi sa fie prins bine si vezi daca tot asa face... Link spre comentariu
gogutu Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 pai cablul e prins in monitor nu am cum sa-l desfac.numai mufa care vine la unitate e demontabila.daca era cablul atunci de ce face la fel si la celalalt monitor de la al doilea calculator? Link spre comentariu
gogutu Postat Ianuarie 9, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2012 nimeni nimic?nici un sfat?ce placa as putea pune ca poate dupa cum stiti carcasa e mica,si nu am destul spatiu ca la celelalte unitati clasice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum