Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme placa video

gogutu

Postări Recomandate

salutare la toata lumea si sarbatori fericite.am sa intru direct in subiect.de ceva vrema a inceput sa tremure imaginea pe desktop.calculatorul e fujitsu siemens esprimo e5905,1945g.am reinstalat sistemul de operare,driverul placii video,etc etc.mai rau nu mai merge nici placa de retea incorporata,si am pus alta,care functioneaza.stiu ca nu e momentul potrivit dar nustiu ce sa mai fac.as putea pune o placa video noua?daca da de care ca spatiul e cam mic.atasez si 2 poze.astept orice sugestii si sfatui.cu stima

post-28452-139829362491_thumb.jpg

post-28452-139829362492_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogutu

5

• leoncris

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Kosler

Ai grija sa nu fie cablul, care face legatura dintre monitor si placa video, cel vinovat.Exact la fel am avut si eu o problema acuma ceva timp si cablul acela era vinovat. Schimba cablul, vezi sa fie prins bine si vezi daca tot asa face...

Link spre comentariu

pai cablul e prins in monitor nu am cum sa-l desfac.numai mufa care vine la unitate e demontabila.daca era cablul atunci de ce face la fel si la celalalt monitor de la al doilea calculator?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări