spyry Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Schneider model:STV21-200 care are un defect cel putin cidat adica in meniul normal nu apare cautare sau band sau acordul fin ,am inlocuit memoria cu una noua si defectul este acelasi .SASIU=CT0-AA,PROCESOR=TDA 9350PS/N2/1/0508 ,sursa ave5Q0765RT,txt=tda9875a,bv tda8357j ce parere aveti despreacest defect ??? Link spre comentariu
spyry Postat Decembrie 31, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Poate stie cineva cum pot intra in meniul service la acest tv? Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Pentru a intra in meniul service se trece televizorul pe programul 75(pe care trebuie sa fie memorat un program) apoi, se apasa simultan, tastele OSD de pe telecomanda si MENU de la televizor, timp de cel putin 6secunde. Pe ecranul televizorului va apare litera S. Se apasa tasta OSD si meniul service va apare pe ecran. Selectarea se face cu tastele Pr+ si Pr- Modificarea parametrilor se face cu tastele Vol+ si Vol- Pentru iesirea din service se opreste televizorul de la intrerupator, sau se apasa una din tastele OSD , MENU , INSTALL Succes!PS:Iti trebuie o telecomanda pilot P1696 ,P3046 sau originala RC2144 Link spre comentariu
zvasile Postat Decembrie 31, 2011 Partajează Postat Decembrie 31, 2011 Salutare meseriasi.Am pe bancul de lucru un tv Schneider model:STV21-200 care are un defect cel putin cidat adica in meniul normal nu apare cautare sau band sau acordul fin ,am inlocuit memoria cu una noua si defectul este acelasi .SASIU=CT0-AA,PROCESOR=TDA 9350PS/N2/1/0508 ,sursa ave5Q0765RT,txt=tda9875a,bv tda8357j ce parere aveti despreacest defect ??? tv schneider STV 21-200 link Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum