mihai1979 Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 sar"na!! asa e. merge! am pus picul si esr era ciudat. nici nu puteam sa-l trag la 0. citind si masurind am vazut ca icl7660 nu da tens negativa. schimbat si acu e ok. inceput setarea pe 1ohm(cu rez de 0,22) am pedalat pina am ajuns la val.corecta si am memorat. amu... pt 10ohmi tre sa pedalez pina la 10ohmi??? ca e cale lunga tare(rog raspuns la intrebare). pt cond se face tot asa ?? va multumesc!!! Link spre comentariu
Vizitator yo9cir Postat Ianuarie 31, 2012 Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 salutstie cineva cum sa aprind un afisor LCD probabil 20x2 (de tipul KP-03)de tipul celor de la telefoane cu pinii de conectare pe 2 rinduri (14 pini)intr-o parte a afisorului. din informatiile mele i-ar trebui o tensiunenegativa, dar nu stiu pe ce pin sa o aplic. nu stiu daca asta ar fi solutia.multumescpetrus, yo9cir Link spre comentariu
mosu20 Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Cred ca este o eroare. Aici apare KP-23 dar fizic pare a fi altceva http://www.df.unipi.it/~flaminio/laboratori/pdf_files/hd44780.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum