sabinescu2006 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Salutare !!!!Am testat hexul este ok !Este ceea ce mi-am dorit mai ales si partea cu cele 4 memorii !!!!Multumesc domnului "bercioiu" pentru munca depusa si sprijinul acordat ! La mine singura problema este ca buzerul in ultimele 5 secunde caraie ff slab aproape nu se aude deloc !Cu hexul vechi beepuia destul de tare la incetarea timpului timerului ! ! ! Multumesc inca o data ! STIMA!!!Am si eu un pcb pt eagle! Este realizat de mine si functioneaza corect ! Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Tati, la mine functioneaza corect buzzer-ul, chiar i-am lipit la loc hartia aia cu care vine cand este nou, ca ma deranja... Nu stiu ce sa zic... Alt buzzer nu ai sa testezi? dar la ultima secunda bazaie tare? Atunci are 5v toata secunda...Foarte eficient desenat PCB-ul, bravo! Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Atasez si eu cablajul desenat pentru acest Timer UV Box.LCD-ul si switch-urile vin montate pe partea traseelor.Cablaj UV Box Timer - 1.pdf Link spre comentariu
Xaby Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Cu care soft realizezi cablajele? Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Cu care soft realizezi cablajele?Daca pe mine m-a intrebi, cu Sprint Layout 5. Link spre comentariu
sabinescu2006 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Cu care soft realizezi cablajele?Si daca ma intrebi pe mine raspunsul este "EAGLE" Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Acum ramane s-a vedem, pe cine a intrebat? Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 LCD-ul si switch-urile vin montate pe partea traseelor. Daca ai pus butoanele pe spate, inseamna ca si la asta trebuie sa intorc butoanele in soft, nu? Sau cum dracu` vine? Link spre comentariu
Xaby Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Pe geomar l-am intrebat. Traseele arata mai fin sau cum sa explic. Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 am si eu o problema .... ceva e pe dos la cablajul ala sau sunt eu praf...ahhhhh GeoMar scrie:LCD-ul si switch-urile vin montate pe partea traseelor. Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 am si eu o problema .... ceva e pe dos la cablajul ala sau sunt eu praf...Care este mai exact problema? Butoanele sunt in ordine inversa? Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 butoanele acum vad ca trebuiau puse pe dos nu-i problema pun altele pe partea cealalta nu le mai scot ... la LCD imi da cu virgula ca trebuie rasucit cumva ca sa vina pinii ...adica lcd-ul sa vina cu capu`n jos spre butoane pe partea cealalta?asa?cand intorc cablajul scrisul acela " UV Box Timer" il citesc normal Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Butoanele le "intorc" eu din soft dar lcd-ul trebuie sa fie bine... Nu am verificat, dar cred ca nu a gresit Geomar la LCD... Poate ai gresit tu cand ai realizat PCB-ul? l-oi fi facut in "oglinda"?Acum am vazut poza ta... Pai butoanele si lcd-ul trebuiesc plantate pe partea cu traseele!Da, scriem amandoi odata... Da, asa trebuie montat Link spre comentariu
bercioiu Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 LCD-ul si switch-urile vin montate pe partea traseelor.Uite ca omu` a scris clar! Link spre comentariu
briobit Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 da am vazut imediat dupa primul post ..... il las pe maine sa caut 4 butoane mai inalte sa vina la fata sau mai sus ca LCD sa pot sa ii fac un panou .... oboseala, neatentia ....bine ca nu a bubuit nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum