bercioiu Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Da-l dracu de reset... La primul update il scot eu din soft definitiv... Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 din pinul 4 trebuie sa mearga o rezistenta de 10k la +5 V si vad ca se duce in alta rezistenta si o data in 1 buton din stanga Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Aia este rezistenta de reset Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 e corect bateam campii Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 ok am inteles ca renuntam la buton zboara si aia? ca nu e ca pe schema se duce in alta parte nu la +5vRez de 10k de pe reset merge la 5Vcc, nu ai fost tu atent.Uite-te in poza asta, modificata, poate este mai "lizibila". Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 din pinul 9 lipseste 2k2 in baza tranzistoruluida cu rez din pin 4 ma uitam pe langa Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 din pinul 9 lipseste 2k2 in baza tranzistoruluida cu rez din pin 4 ma uitam pe langa DA, corect, am omis aceea rezistenta, am rezolvat problema acum. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 si mai vad o chestie (posibil sa bat campii iar) si asta o sa fie primul meu montaj cu LCD 2X16 pe schema vad ca pinii 15 si 16 de la lcd sunt in aer si aici sunt legatigata m-am prins am si eu 2 lcd care asteapta sa se mai destepte proprietarul (eu) si acum vad unde se duc pinii aia pe lcd la mine din pin 15 trece prin R smd pe care scrie 101 se duce in Anod (placa LCD-ului vorbesc) Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 si mai vad o chestie (posibil sa bat campii iar) si asta o sa fie primul meu montaj cu LCD 2X16 pe schema vad ca pinii 15 si 16 de la lcd sunt in aer si aici sunt legatigata m-am prins am si eu 2 lcd care asteapta sa se mai destepte proprietarul (eu) si acum vad unde se duc pinii aia pe lcd la mine din pin 15 trece prin R smd pe care scrie 101 se duce in Anod (placa LCD-ului vorbesc)Pinii 15 si 16 sunt alimentarea backlight-ului de la LCD. Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 si mai vad o chestie (posibil sa bat campii iar) si asta o sa fie primul meu montaj cu LCD 2X16 pe schema vad ca pinii 15 si 16 de la lcd sunt in aer si aici sunt legatigata m-am prins am si eu 2 lcd care asteapta sa se mai destepte proprietarul (eu) si acum vad unde se duc pinii aia pe lcd la mine din pin 15 trece prin R smd pe care scrie 101 se duce in Anod (placa LCD-ului vorbesc)Daca ai rezistenta deja montata pe display, s-ar putea sa nu-ti mai trebuiasca si pe circuit... Vezi situ, daca lumineaza slab, inlocuiesti rezistentade pe placa ( cea pe care a uitat sa o deseneze nenea Geo ) cu un strap de sarma. Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 NU am uitat, dar LCD-urile mele o au inclusa pe placa lor. Am sa pun o rez de vreo 56ohmi, sa fie acolo. Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 la mine pe placa LCD am una scrie 101 care e pe pinul 15 si una pe care scrie 000 pe pinul 16 (000 asta inseamna sarma cred) si a costat astronomica suma de 2.2 $ Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 NU am uitat, dar LCD-urile mele o au inclusa pe placa lor. Am sa pun o rez de vreo 56ohmi, sa fie acolo. Nu toate au rezistente, eu am si cu rezistenta si fara. pune-o acolo ca daca nu trebuie se inlocuieste cu un strap sau cum ai zis tu cu o rezistenta mica. Link spre comentariu
bercioiu Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 la mine pe placa LCD am una scrie 101 care e pe pinul 15 si una pe care scrie 000 pe pinul 16 (000 asta inseamna sarma cred) si a costat astronomica suma de 2.2 $Scuze de off topic, vreau si eu o cutie la 2,2 $ bucata, serios! Link spre comentariu
briobit Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 aruncati un ochi AICI nu am nimic de ascuns am 2 bucati comandate de acolo, netestate ca sunt incepator la capitolul asta sunt limitat la 5 pe transport ca depasesc limita aia de 10 euro de la vama si apelez si eu la un coleg de munca ca sa fac comanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum