Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutie expunere UV

Postări Recomandate

Am finalizat o cutia de expunere UV. Am o problema. Ledurile a trebuit sa le alimentez de la o alta sursa, deoarece releul nu puteam sa-l alimentez de la aceeași sursa cu LCD-ul, făcea scurt. După ce am legat separat ledurile nu am mai avut nici o problema. Pun sursa (schema) mai jos sa mai dea cineva cu părerea. Pozele LCD-ului sunt vechi, încă de la stadiu proiect împrăștiat. Acum este asamblat.

post-38484-139829362364_thumb.png

post-38484-139829362374_thumb.jpg

post-38484-139829362382_thumb.jpg

post-38484-13982936239_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Cam asa arata cablajul, dar in functie de ce releu folosesti trebuie sa modifici traseele pentru releu. Asezarea pinilor, distanta dintre ei. initial am facut placa pentru relleul zettler care nu functiona, si apoi a trebuit sa pun FK4100, care are cu totul alta configuratie a pinilor.

post-38484-139829372831_thumb.jpg

post-38484-139829372843_thumb.jpg

Link spre comentariu

Am o mica , mare problema , cand ating firele de la butoane sau anumite fire din montaj (e facut pe o placa de prototip) si vreau sa modific fie timpul sau starea de on/off totul o ia razna... e ca si cum as tine apasat bunonul respectiv un timp indelungat ,intr-un final se opreste .Poate ma lamuriti si pe mine care ar putea fi problema

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări