lefter Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 am o masina de spalat automata pe care vreau sa o alimentez cu apa din butoi insa trebuie sa fac o modificare pe electrovalve sa pun o alta pompa de evacuare si cred ca si ceva relee,care sa comande pompa care trebuie sa impinga apa din butoi in masina de splalat ,ma poate ajuta cineva cu o ideecum pot face acest montaj si unde pot gasii piese Link spre comentariu
em2006 Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 am o masina de spalat automata pe care vreau sa o alimentez cu apa din butoi insa trebuie sa fac o modificare pe electrovalve...Ce modificare sa faci, daca presiunea nu e suficienta valva o sa dea ortu popii... Asigura presiunea necesara dupa vasul tampon si masina va lucra corect. Trateaza chestiunea cu vasul tampon separat de restul, vei rezolva problema.In concluzie, n-ai ce modificare sa faci la valve, asigura-le conditii corecte si ele vor lucra corect. Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Pune butoiul la 2 metri inaltime si ai rezolvat problema. Link spre comentariu
lefter Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 imagini cu masina de spalat cu butoi insa nu gasesc cum au facut modificare Link spre comentariu
iulidan2 Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Se pare ca in afara de solutia propusa, mai exista una, demonteaza valva.Nu garantez ca pompa se va amorsa, daca pui butoiul ca in poza prezentata.. Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Intuitiv cred ca presostatul c.da o pompa situata la baza butoiului (ptr. a fi tot timpul amorsata).Ajungand apa la nivel,acesta opreste alimentarea cu curent a pompei,deci alimentarea cu apa.Pur si simplu,pp.a se leaga la terminalele electrovalvei (cele doua electrovalve se leaga in paralel) Link spre comentariu
Vizitator marian oprea Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 ce apare pe reclama numai la calafat se putea intinpla Link spre comentariu
lefter Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 eu nu cred ca are importanta localitatea sau orasul in cea ce am aratat mai sus, pentru cei care comenteaza aiurea acea poza este luata dupa internet si se gaseste in craiova ,pe mine ma interesa cum se face acea modificare nici decum localitatea cum il intereseaza pe colegu de mai sus Link spre comentariu
Mesterul Postat Ianuarie 15, 2012 Partajează Postat Ianuarie 15, 2012 Aceste masini au incorporate pompe care trag si aer si apa. Modificarea pe care trebuie sa o faci tu, consta in :1- in locul electrovalvei de aspiratie cuplezi un releu ,2- acest releu comanda o pompa (tot de masina de spalat-de evacuare- montata de tine la iesirea din butoi) Trage apa din butoi si pompeaza pe furtunul electrovalvei. Cei asa de greu ? Link spre comentariu
Vizitator darian Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 sau elimini valva si duci comanda de valva la pompa montata pe iesirea butoiului.Deci trebuie sa cumperi o pompa de masinia de spalat(cred ca este cea mai ieftina) Link spre comentariu
Vizitator darian Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Totusi cred ca ca este inventie romaneasca pentru este inacceptabil ca sec. XXI sa nu fie peste tot apa curenta Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 sau elimini valva si duci comanda de valva la pompa montata pe iesirea butoiului.Deci trebuie sa cumperi o pompa de masinia de spalat(cred ca este cea mai ieftina)nu chiar , daca consumul valvei e minuscul , consumul unei pompe va praji la propriu circuitele de alimentare a valvei , trebuie vazut consumul pompei sa nu depaseasca cu mult cel al valvei, cum spunea mesterul mai sus , se scoate valva si se inlocuie pe traseu cu o pompa .treaba cu butoiul e testata si de mine , la 2 m nu prea merge ,am preferat sa umplu butoiul din care ulterior trageam apa cu hirdoforul . Link spre comentariu
romica-b Postat Ianuarie 23, 2012 Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 consumul supapei este de 5w,iar cel al pompei de 130w.Poti comanda ppa prin intermediul unui releu de 230v.Dar toti uitati ca la Indesit,pe orice spalare,sunt actionate pe rand ambele supape,si cea de prespalare si cea de spalare principala,deci trebuie sa actionati ppa in ambele situatii.De aceea am tinut sa precizez legarea in paralel a supapelor(consumul se dubleaza dar nu constitue o problema ptr. triac)Dezavantajul solutiei descrise este ca apa nu mai este dirijata in compartimente succesiv,ci simultan.Daca nu se doreste acest lucru atunci trebuiesc montate 2 relee Link spre comentariu
Vizitator Paul89 Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Nu o sa-ti mearga daca n-ai presiune, intr-un timp de sa zicem 2-3 minute maxim trebuie sa-si ia apa necesara pentru spalat, daca nu sesizeaza presostatul intra in avarie. Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Ianuarie 24, 2012 Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 pompa folosita va trebui sa exercite o presiune minima de 1 bar , maxim 3 , daca poate acest lucru totul e inzadar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum