Vizitator promeo Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 As avea si eu nevoie de codul service pt un televizor LG CF-20F60, daca il are careva Multumesc anticipat Link spre comentariu
mircea626 Postat Martie 17, 2006 Partajează Postat Martie 17, 2006 daca te referi la modul de intrare in servis mod atunci procedeaza asa:ok de pe telecomanda cu ok de pe tastatura tv simultan.parca asa e la lg Link spre comentariu
Vizitator promeo Postat Martie 18, 2006 Partajează Postat Martie 18, 2006 Mersi mult. Asa e. OK-OK :prayer: Link spre comentariu
Vizitator promeo Postat Martie 22, 2006 Partajează Postat Martie 22, 2006 Din pacate problema mea nu se rezolva din acel meniu, se pare. Care ar fi problema: imaginea nu intra toata pe ecran (stanga-dreapta, sus-jos), siglele programelor se vad pe jumatate. Din spate, am incercat, dar nu am gasit de unde as putea micsora imaginea. Am incercat din meniul de service, dar nici acolo n0-am gasit optiune pt asa cevaDaca cineva poate sa ma ajute, va rog.. :prayer: Multumes anticipat :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum