Vizitator Vivineata Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Buna ziua, monitor Philips 220e, imi apare pe ecran eroarea 'analog(vga)', uneori sta chiar mult pe mijlocul ecranului, uneori clipste, in acest timp nu pot inchide monitorul, nu merge nici un buton, am schimbat cablu vga tot la fel face, la alt monitor nu face asa, are cineva o idee ? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Ori un alt dump ,ori o alta placa de baza!!! Alimentarea sper ca este in regula!! Link spre comentariu
Vizitator Vivineata Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Ori un alt dump ,ori o alta placa de baza!!! Alimentarea sper ca este in regula!!Salut,ce inseamna dump ?placa de baza cea din pc ? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 ce inseamna dump ?Va salut ! Acesta este dump-ul din imagine.Succes !!! Link spre comentariu
Vizitator Vivineata Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 multumesc de raspuns Link spre comentariu
stefanstudio Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 mai greu de reparat astea daca era dela invertor lampa sau sursa mai mergea dar asa.....altu Link spre comentariu
Vizitator Vivineata Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Cred ca am gasit problema, este din placuta cu butoanele monitorului, am scos mufa nu a mai aparut eroarea, am curatat-o am bagat-o la loc si a mers normal pana astazi dimineata, stie cineva unde gasesc asa ceva ? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Cum arata placuta aia?nu este cu pushbutoane?pune o poza cu ea sa vedem.Daca e cu push butoane se schimba toate si va merge. Link spre comentariu
Vizitator Vivineata Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 da cu push butoane este, nu am cum sa pun poze ca nu sunt acasa Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Schimba pushbutoanele toate si va merge aparatul fara probleme. Link spre comentariu
Vizitator Vivineata Postat Ianuarie 5, 2012 Partajează Postat Ianuarie 5, 2012 Schimba pushbutoanele toate si va merge aparatul fara probleme.Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Vivineata Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 Schimba pushbutoanele toate si va merge aparatul fara probleme.Multumesc, problema rezolvata. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 14, 2012 Partajează Postat Ianuarie 14, 2012 ce inseamna dump ?Va salut ! Acesta este dump-ul din imagine.Succes !!!Am inteles acum , "DUMP" este un IC cu ... 8 pini. Mama ei de electronica , informatica ... ! Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Am inteles acum , "DUMP" este un IC cu ... 8 pini. Mama ei de electronica , informatica ... ! Ai dreptate ! Mai bine mergem la Universitate sa dam cu pietre , ca de meserie ...?! Link spre comentariu
Vizitator macinou alexandru Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Buna ziua!am si eu aceiasi problema si din postarile voastre nu inteleg ce trebuie sa fac...exista cineva care poate explica mai bine?Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum