IoNuTx Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 E vorba de o placa de sunet onboard.Am încercat sa instalez driver-ul dar de fiecare data când încerc îmi da o eroare.Driverul se numește Intel 82801 GB ICH7 - High Definition Audio Controller. Mai jos am pus o poza cu eroarea: http://postimage.org/image/c0d6ccdu3/ De ce îmi da aceasta eroare și ce ar trebui sa fac? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Iti trebuie Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio. Sau XP SP3 care il are deja incorporat. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Buna seara ! Eu asi incerca si cu alt driver,pentru ca sa-r putea sa nu fie bun driver-ul acesta al dvs .Succes !! Link spre comentariu
IoNuTx Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Am găsit un site unde sunt mai multe drivere cu același nume și am încercat 3 dar la toate îmi da aceasta eroare.Mulțumesc pt, sfaturi,acum descarc Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio,încerc și aceasta varianta.P.S. Nu merge,o sa îmi dau un format rapid și instalez win xp sp3. Link spre comentariu
cristi71 Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 pai ala nu este driver..e controlerul southbridge..trebuie sa va uitati pe placa ce cip are la sunet. probabil este un ADXXX (analog device). cautati driverul dupa el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum