Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv eboda super slim 21

petrenou

Postări Recomandate

Am gasit cq0765rt intrerupt care este finalul din alimentare .A-s dori sa intreb care ar putea fi cauza defectari lui si ce metode sa aplic pentru a proteja noul integrat ca sa nu se defecteze din nou.are cineva partea cu acest tip de tv din revista depanatorul45

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petrenou

21

• dan cod

6

• radu ionel

3

• dan-a2

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

un coleg avea in service cateva tv cu acest integrat;venea cu placile,inlocuiam numai integratul--forma de unda era perfecta dar dupa un timp unele picau din nou.L-am sfatuit sa cumpere de la Farnell si vad ca nu a mai venit cu niciunul;am sa-l intreb daca asa a rezolvat problemaREVIN:rez. de 100ohm in pinul 1 este utila numai pt a vedea daca stabilizeaza sau cu osciloscopul pt a vedea daca nu are forma de unda incorecta;in sarcina ea va limita puterea

Link spre comentariu

Am gasit cq0765rt intrerupt care este finalul din alimentare .A-s dori sa intreb care ar putea fi cauza defectari lui si ce metode sa aplic pentru a proteja noul integrat ca sa nu se defecteze din nou.

Puneti bec in locul sigurantei ,pe alternativ,sa vedeti se aprinde ledul de st-by si apoi ce se intampla cu integratul: se incalzeste sau....sa speram ca nu crapa si asa!!!
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Acum am reusit sa achizitionez integratul.L-am schimbat si toate tensiunile din secundar sunt mai mici de ex tens de 120v din c tr final linii este de doar 43v si dupa 3-4 sec coboara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări