Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum leg un sistem home cinema sony la o consola?

Vizitator georgeandreiana

Postări Recomandate

Salut , am un sistem home cinema SONY , MARCA DAV-DZ560 si o consola Numark Mixtrack pro , la consola am cablu rca si as vrea sa conectez sistemul la consola , iar consola la pc.

Cum as putea face asta, ce adaptoare as putea folosi?

Imagini:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Big

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Big

Big 1 postare

folosesti un cablu rca/jack sa conectezi consola cu pc-ul, semnalul de iesire(out) al consolei in introduci in placa de sunet a pc-ului( aux in) apoi cu un alt cablu tot rca/jack conectezi iesirea de semnal a pc-ului( iesirea pt difuzoare/casti) la sistemul audio home cinema( aux in). din mixerul placii de sunet poti controla volumul consolei sau al pc-ului. succese.

Link spre comentariu

Apropo , m-am gandit la urmatoarea chestie , cablurile din consola sunt rca , sistem are intrare coaxiala si intrare optica, in fata la dvd-player am aux in , ce-ar fi sa pun cablul la iesirea din consola si la aux in?PS : CONSOLA ARE PLACA AUDIO INCORPORATA!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări