Vizitator sorin28m Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 am cumparat un "utilaj" este o freza care se poate transforma in "strung" adica se poate pozitiona la orizontala (asa spune fostul proprietar) ma puteti ajuta sa o identific si sa-mi spuneti cat de "buna" este ? poze Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 nu stie nimeni nimic ?am cautat pe toate partile dar nu am gasit nici o placuta cu nume sau ceva... :cry: Link spre comentariu
tehnicus Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Daca masina a fost facuta in Romania se numeste Strung Universal Multifunctional SUM 110-210 Variante de utilizare ca strung-diametrul peste sanie - 220 mm-alezajul arborelui principal - 20 mm-domeniul de turatii - 85-3900 rot/min-cursa sanie longitudinala / transversala - 400/220 mm-putere motor - 0.55 kW-latimea/lungimea mesei - 140/450 mm-cursa orizontala / verticala a mesei - 220/360 mm-unghiul de rotire in plan vertical - 30 grade ca masina de gaurit ca masina de mortezatDatele de mai sus sint copiate dintr-un fluturas de reclama al uzinei de strunguri Aris Arad , oricumcredca a fost copiata dupa altceva. Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 m-am luminatmultumesc frumos!oare gasesc un "manual de utilizare" pe undeva ?oricum prima data ma apuc sa o cosmetizez si apoi gasesc eu vre-un meserias batran sa-mi spuna ce si cum!partea buna este ca sunt din Arad si daca aici s-au fabricat ar trebuii sa fie mai usor Link spre comentariu
tehnicus Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Uite si dupa ce a fost copiata - http://www.lathes.co.uk/meyerburger/index.html . Link spre comentariu
Vizitator sorin28m Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 super!!!!! deja o iubesc ! de banii astia vad ca stie face multe operatiuni nu am gasit papusa mobila in grota de unde am scos-o dar merg dupa sarbatori sa-i fac omului curatenie si poate dau de ea! A...in schimb am gasit menghina magnetica pe care o avea in dotare si asa am adunat de prin fiecare cotlon cate o piesa de la ea,era imprastiata in tot....sopronul dupa ce o restaurez o sa faca un contrast frumos cu cnc-ul http://video.google.nl/videoplay?docid= ... 8126524569 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum