Vizitator arghius Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Trebuie intat in service cu 062596 osd si vazut ce erori sunt acolo si sterse apoi. Se sting in 5 secunde dupa ce afiseaza pureci..nu am cum sa intru in service e prea scurt timpul. :( Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Nasol atunci.Tubul ar trebui vazut daca este ok. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Scrieti o memorie noua cu un dump,si vedeti ce se intampla. Link spre comentariu
Vizitator arghius Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Scrieti o memorie noua cu un dump,si vedeti ce se intampla. O sa incerc si varianta asta si o sa revin cu rezultatul.. Daca are cineva un dump rog share! Multumesc anticipat! Nasol atunci.Tubul ar trebui vazut daca este ok. Am 2 cu tubul bombat si 1 cu flat...la ala flat a mers ok juma de zi pana i-o scapat traful si i-o dus cadrele si dupa remedierea cadrelor m-am trezit cu lini de intoarcere pe rosu..cum am tot magat si scos moduletul ala de pe culoare s-au creat niste contacte care le-am refacut si acuma si ala face la fel....merge 5 secunde dupa ce apar pureci si se opreste. Tubu o mers deci este ok. La alea cu tub bonbat le-am pus tub aproape now de samsung acelasi cod si fac amandoua la fel...este un defect comum. Avand in vedere ca am masurat toate piesele pana si difuzorul si sunt ok. o sa incrc varianta cu memoria si am sa revin asupra topicului cu rezultatul fie negativ fie pozititv...stiu ca Philipsurile sunt nightmare dar sunt curios care este defectul..e ceva comun...la toate 3 cum este general la 32plf ...cu integratul de stanby.. unde traba pus 100nf pe rezistenta de 4,7kohm......... faza este ca ei Philips cu tot bugetul si "ingineri" lor fac niste TV de toata jena in care noia astia "prosti" din lumea a 3 a le dam de cap si le gasim si perfectionam placile Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Incercati aceste dump-uri: Atentie si la pin 34 TDA95XX trebuie sa fie 2.1V la functionare normala.La 6V se opresc Hsync din pin 30. Editat Noiembrie 12, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator arghius Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Incercati aceste dump-uri: Philips L01.2E AA ok rc290905.rar L01_2.rar Atentie si la pin 34 TDA95XX trebuie sa fie 2.1V la functionare normala.La 6V se opresc Hsync din pin 30. Memoria schimbata cu dumpul L01_2.rar dar defectul persista...tensiuneape pinul 34 2.12v inclusiv cand se opreste dupa 5 sec Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum