Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv de rectificare pe strung

en

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

2

• en

1

• iulidan2

1

• tommymd

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E interesant da. Eu am vazut asa ceva si sunt si ceva dispozitive la care se poate cupla o masina de gaurit in loc de motor.Problema e cu piatra. Trebuie sa stii ce duritate sa folosesti. Am fost la cineva care facea asa ceva si dupa fiecare cursa cu piatra, avea un dispozitiv cu un material foarte tare peste care trecea piatra sa o redimensioneze si apoi rectifica din nou piesa. Altfel daca e piatra moale si vrei sa faci ceva cilindric o sa iasa conic.

Link spre comentariu
  • Administratori

Eu am un dispozitiv de ala cumparat de la bernardi si nu il pot folosi, vibreaza in draci ca mai urat iese dupa rectificare ca dupa degrosare :)

Link spre comentariu

Eu am un dispozitiv de ala cumparat de la bernardi si nu il pot folosi, vibreaza in draci ca mai urat iese dupa rectificare ca dupa degrosare :)

Dispozitivul prins rigid de un suport fix (de exemplu prins intr-o menghina pe un banc de lucru) vibreaza? Daca da, atunci demonteaza-l si vezi ce nu este in regula. Daca nu vibreaza decat atunci cand il fixezi in strung, atunci jocurile strungului sunt de vina. Daca vibreaza si intr-un caz si in celalalt, atunci este un produs prost inca din faza de proiectare. Unul dintre organele in rotatie intra in rezonanta mecanica.
Link spre comentariu
  • Administratori

e prins solid pe strung, nu l-am legat cu sarma icon_axe Vibreza ca e prost construit, chinezarie cu fulii excentrice si alte boli

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări