boederyakumo Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Dezavantajul e ca ocupa spatiu mai mare, trebuie inchise pentru mizerie, tensiune suplimentara in axe pentru ca, cureaua trebuie sa stea intinsa,si or mai fi cateva poate cunoscute de altii.Cureaua se foloseste cand motorul si ansamblul trebuie sa fie inclus in anumite spatii si sau ansamblul nu permite montarea motorului in capul axei. Link spre comentariu
Vizitator argimix Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 dle katran sunt curios pt ce masina e facut ansamblul pus de dv in poza? cam ce greutate are? si ce motor e ? imi pare ffff mareNu pot sa spun pentru ce sau cine am facut chestia , am promis omului ... Tot ansamblul are cam 10 kile ... in jur de 600 x 300 x 180mm . Motorul e un stepper de 3N/m . Nu e mare deloc ... mie mi se pare chiar mica si slabuta ... Sai sa vezi cum o s-arate masina care m-am apucat sa mi-o fac ...ce dimensiuni de lucru? Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Dimensiuni de lucru ? Vreo 350 pe 150mm , daca-mi aduc bine aminte ... Nu mai stiu exact , ca memoria mea pe termen lung e prastie ... defect profesional ... Link spre comentariu
Vizitator argimix Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 nu prea stiu sa folosesc forumul, ce dimensiuni de lucru va avea masina la care lucrati acum?sunt deosebit de interesat... Link spre comentariu
katran Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 nu prea stiu sa folosesc forumul, ce dimensiuni de lucru va avea masina la care lucrati acum?sunt deosebit de interesat...Masina la care lucrez ( o sa pun un topic de constructie in vreo saptamana ) , are cam 1000 x 600mm . Va prelucra duraluminiu la precizii de 0.01 - 0.02mm , costul total al componentelor depaseste 6.000EUR ... ( doar motorul de frezare e 2500 ... ) , si nu cred c-am s-o vand ...o tin pentru mine . Dupa ce termin , pot eventual sa ma apuc de alta pentru vanzare ( undeva prin primavara .. ) . Succes . Link spre comentariu
joe Postat Februarie 11, 2012 Partajează Postat Februarie 11, 2012 Felicitari pentru proiect si munca depusa.Prin amabilitatea dumneavoastra, putem beneficia si noi de proiectul complet (desene 3D si cote), pentru ca am vazut ca s-a tot modificat de-alungul discutiei?Stiu ca sunteti ocupat cu celalalt proiect...Multumim!Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum