relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 As dori si eu un program sau un plug in ca atuncea cand vb la microfon sa se deie muzica mai incet asta sa nu o tot fac eu sa trebuiasca sa apas butoane vreau sa umblu cu microfonul prin sala si cand vreau sa vorbes sa se dea muzica mai incet singura. Multumesc. Link spre comentariu
strombi Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Optiune de a reduce volumul in timp ce fol microfonul este activa in windows 7 insa nu stiu pe ce platforma vreti dvs.aceasta functie... Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 E vreau pe wondows xp. Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Chear nu stie nimeni un astfel de soft. Am nevoie pana deseara .Multumesc Link spre comentariu
ComponentePc Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Cred ca te referi la efectul de radio. Atunci cand prezentatorul vorbeste volumul scade automat. Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Da da ceva de genul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum