Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fujifilm finepix A400

danutz-

Postări Recomandate

salutam o camera foto fujifilm finepix A400 de cativa ani dar cand am mers in excurisie vara trecuta obiectivu mi sa blocat cand iam dat zoom maxim si nu mai vroia sa faca poze , pe ecran scria "focus error" iar cand o stingeam se auzea un zumzait dar obiectivu tot tapan sta. stand prin genti cand am ajuns acasa am avut surpriza sa vad obiectivu praf (ai intrat o parte din el inauntru ) dar aparatu mai vede inca o ceata.cam cat ar costa reparatia si unde las putea repara?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danutz-

4

• walyd

1

la multi aniun raspuns pt dvs,in bucuresti este reprezentanta fujifilm si va face o constatare si un deviz contra cost,dar nu cred ca se merita pretul cerut de ei,dar cand vive juniorul acasa il intreb unde a trimis el mai multe ap foto si a costat putin reparatia si revin cu un raspuns,iar daca va pricepeti la emectronica si mecanica fina puteti incerca sa vedeti ce s-a intimplat in partea mobila a obiectivului,in general se barberesc dintii la pinionul care antreneaza tronsoanele otiectivului si din cauza prafului si umezelii din atmosfera incep sa mearga greu si cedeaza acele pinioane si nu ai de unde sa le procuri,decit de la alte ap foto defecte.mai am o sugestie sa va uitati pe okazii.ro la sectiunea ap foto digitale daca nu gasiti unul cu displayul spart destul de ieftin si sa il reparati ff rapid si sub pretul cerut de reprezentanta. Eu in general asa am reparat ap compacte gen dsrl cu diferite defectiuni pt prieteni la preturi minimerevin cu cealalta adresacu stimaValeriu diaconescu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări