jonny_ryc Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 am un nokia 6303 cu urmatoarea problema, nu ma aude cel cu care vb, e problema de microfon cred eu , eu aud perfect, functioneaza perfect dar singura defectiune o are la microfon,,, am fost cu el la un service si au zis ca e placa de baza def ,dar nu cred eu vroiam sa dau microfonul jos, si sa puna altul dar telu cum la-m dus asa mi l-au dat inapoi ,, stie cineva vreun service unde se pot da jos microfoane si se inlocuie banuiesc ca le trebe o aparatura mai speciala, aer cald ,,,etc .,cine ma poate ajuta cu vreun sfat, sau daca stiti vreun service puternic in craiova.. multumesc1 Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Nu'i nici o aparatura speciala , microfonul are lamele de contact.Posibil oxidate. Link spre comentariu
AndreiIr Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Stimabil domn , eu va intreb unde sunt presupusele lamele oxidate la tel. nokia 6303 ? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 domnul leoncris probabil se gandea la 6300. la 6303 micofonul este lipit pe placa. inocuirea lui nu este tocmai o operatiune simpla pt cineva fara experienta. Cautati un service respectabil , evitati-le pe acelea de la colt de strada, gherete, garaje . Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 multumesc mult! asa o sa fac am sa caut un service bun, multe din service-urile de pe la noi se rezuma la schimbat un displei o inlocuire de carcasa, un soft ,un lucru pe care as putea sa-l fac si eu ,, dar cand vine vorba de schimbat ,un circuit integrat ,, smd, parte de memorie ,atunci e mai complicat si chiar un atelier dotat cum se cuvine si oameni care cunosc domeniul destul de bine,, atunci se merita sa te duci cu toata increderea ! va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum