Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor filtru boxa

relucavnic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• relucavnic

7

• liviu

4

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

Nup. Se intrerupe de pe toate trei canalele ( soase medi inalte) sa fie oare din cauza difuzorului sau este puterea prea mare pe iesire dar nu cred ca asta este problema pentru ca boza este legata la un home cinema pe satelitul de centru.

Link spre comentariu

Daca se intrerupe pe tot sistemul incintei( adica , dif de bas , medii , inalte) , mai mult ca sigur ca ampiful iti intra in protectie la un anumit volum .( nepotrivire de sarcina).Adica , ampliful poate doar pe o sarcina de 8 ohmi si boxa ta e pe 4 ohmi.

Link spre comentariu

Problema ii alta ca nu am numai o boxa si am avut difuzor de 8 ohm si acuma cineva mi-a dat unul de 4 da pana azi nu m-am uitat problema cred ca este cum sa spus ca nu se potriveste boxa cu amplificatorul si de aia nu vrea sa mearga.

Link spre comentariu

daca ai balans si vrei sa asculti asa regleaza-l sa fie volumul mai mare pe boxa de 8 ohmi.. compromisuri si iar compromisuri.. tot la boxe de 8 ohmi vei ajunge in cazul amplifului tau

Link spre comentariu

wally_gatter Cum zici u acuma am incercat pe un alt amplificator unul cu iesire pe 4 ohm si nu face nici o problema. Chestia a fot de la ampficatorul meu care era pe 8 si cred ca intra in scurt sau ceva de genul si se intrerupea canalul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări