relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Am o boxa pe care aveam un filtru de inalte joase si medii dar a aparut o problema cand dau muzik putin mai tare se intrerupe sunetul. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 incearca sa vezi daca face la fel cu alt amplificator si pe urma spune-ne daca problema persista Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Am incercat si cu alt amplificator la fel face . Oare sa fie dus ceva condensator sau bobina pentru ca se aude putin sunet si intruna dintre bobine. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Dezlipeste condesatorul acela auriu , de pe placa si vezi daca se mai intrerupe. Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Am dezlipit ala auriu nu mai se intrerupe sa il schimb sau poate merge si fara el nu este nici o problema?Scuze acuma am varut acuma merge mai tare dar tot se intrerupe. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Se intrerupe doar difuzorl de bass , sau toate difuzoarele? Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Nup. Se intrerupe de pe toate trei canalele ( soase medi inalte) sa fie oare din cauza difuzorului sau este puterea prea mare pe iesire dar nu cred ca asta este problema pentru ca boza este legata la un home cinema pe satelitul de centru. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Daca se intrerupe pe tot sistemul incintei( adica , dif de bas , medii , inalte) , mai mult ca sigur ca ampiful iti intra in protectie la un anumit volum .( nepotrivire de sarcina).Adica , ampliful poate doar pe o sarcina de 8 ohmi si boxa ta e pe 4 ohmi. Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Asta cred ca este problema amplificatorul este pe 8 ohm si boxa acuma cumparata este de 4 deci trebuie una de 8 . Multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Banuiesc ca ai 2 boxe identice , daca da , leaga-le in serie si conecteaza-le pe unul din canal amplifului.Daca nu se mai intrerupe , e asa cum am mai zis , nu poate saracul amplif. Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Problema ii alta ca nu am numai o boxa si am avut difuzor de 8 ohm si acuma cineva mi-a dat unul de 4 da pana azi nu m-am uitat problema cred ca este cum sa spus ca nu se potriveste boxa cu amplificatorul si de aia nu vrea sa mearga. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 daca ai balans si vrei sa asculti asa regleaza-l sa fie volumul mai mare pe boxa de 8 ohmi.. compromisuri si iar compromisuri.. tot la boxe de 8 ohmi vei ajunge in cazul amplifului tau Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 wally_gatter Cum zici u acuma am incercat pe un alt amplificator unul cu iesire pe 4 ohm si nu face nici o problema. Chestia a fot de la ampficatorul meu care era pe 8 si cred ca intra in scurt sau ceva de genul si se intrerupea canalul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum