Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru sistem 2.1 cu amplificator Philips TDU 1558q

Vizitator b0ddo

Postări Recomandate

Buna ziua! Am un sistem 2.1 vechi, dar care momentan e singura sursa de muzica si am o problema cu filtrul de bass, intrucat, la un volum peste 40% din calculator (volumul si bass-ul lasate la jumatatate) bass-ul distorsioneaza. Are un difuzor de bass de 10 cm. Am crezut ca e din cauza dimensiunilor mici. Am pus pe unul de 16 cm si pe la acelasi nivel si tot distorsioneaza si nu e din cauza ca a ajuns la limita fizica a difuzorului. Atinge cursa limita a difuzorului abia pe la maxim. Asa ca, cel mai probabil e vorba de filtre. Nu am gasit pe net o schema si daca ma uit pe placa e destul de dificil de urmarit, sa-mi dau seama care e filtrul pt sub woofer. Din cate stiu, si condansatoarele imbatranesc in timp, dar sa fie oare o solutie sa schimb 18 condensatoare si sa sper ca remediez problema? Ma intereseaza daca are cineva o schema si/sau o solutie valabila. Va multumesc mult!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări