Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare boxe la o statie (incepator)

Vizitator yoyo95

Postări Recomandate

Vizitator yoyo95

Buna ziua.In primul rand vreau sa ii salut pe toti membrii acestui forum si sa le urez un "BINE V-AM GASIT!".Va rog sa nu va suparati pe mine pentru inrebarile banale pe care le voi pune si pentru faptul ca la un moment dat nu voi intelege ce anume spuneti (asa e la inecput).Am o pereche de boxe samsung de 6 ohmi si pe 40 watts. Am luat azi o statie Rotel RA-820 si vreau sa conectez boxele la statie si statia la televizor. Am luat si niste cabluri (cabluri de difuzoare) de 2*4.00 mm^2. Cablurile au venit netaiate si vreau sa stiu cum conectez cablurile atat la boxe cat si la statie. Sunt destul de groase si din cate am vazut la alte cabluri trebuie sa aiba ceva argintiu (nu stiu ce) la capat pe cupru. Atat la boxe cat si la statie sunt clapite ca si mod de conectare.Intrebariel mele sunt: ce trebuie sa pun in capetele cablurilor si cum fac conectarea de la boxe la statie si de la statie la televizor.Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_ozana

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna ziua.In primul rand vreau sa ii salut pe toti membrii acestui forum si sa le urez un "BINE V-AM GASIT!".Va rog sa nu va suparati pe mine pentru inrebarile banale pe care le voi pune si pentru faptul ca la un moment dat nu voi intelege ce anume spuneti (asa e la inecput).Am o pereche de boxe samsung de 6 ohmi si pe 40 watts. Am luat azi o statie Rotel RA-820 si vreau sa conectez boxele la statie si statia la televizor. Am luat si niste cabluri (cabluri de difuzoare) de 2*4.00 mm^2. Cablurile au venit netaiate si vreau sa stiu cum conectez cablurile atat la boxe cat si la statie. Sunt destul de groase si din cate am vazut la alte cabluri trebuie sa aiba ceva argintiu (nu stiu ce) la capat pe cupru. Atat la boxe cat si la statie sunt clapite ca si mod de conectare.Intrebariel mele sunt: ce trebuie sa pun in capetele cablurilor si cum fac conectarea de la boxe la statie si de la statie la televizor.Va multumesc anticipat.

Salut,Nu iti trebuesc neaparat mufe este suficient sa le dezizolezi si sa tii cont de culoarea sau + si - de la amplificator si de la boxe. Culoarea rosu reprezinta + iar culoarea negru - . Daca dispui de un letcon sau pistol de lipit le poti cositori partea pe care o desizolezi de la fire pentru a fi mai usor de conectat ( nu se vor mai rasfira litele). Iar pentru semnal banuiesc ca ai mufe RCA de intrare. Trebuie numai sa selectezi petru a putea amplifica semnalul intrarea pe care vrei sa o folosesti.Succes!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări