danielrusu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 cine ma ajuta sa imi spuna cum pot debrandui acest model de tel.el functioneaza in prezent, dar nu imi merg multe optini de pe el,-la camera lipsesc mai multe optiuni-nici un progam cu gps nu merge-si altele de prin meniu.Am incercat c u update service de la sony dar acelasi lucru, a2umploader nu e compatibil cu cid 53.Acum are brand de vodafonemultumesc de intelegere Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Cauta Omnius . S-ar putea sa fie gratuita resoftarea. Nu m-am mai uitat demult. Link spre comentariu
danielrusu Postat Decembrie 29, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Cauta Omnius . S-ar putea sa fie gratuita resoftarea. Nu m-am mai uitat demult.numai este gratuit, si nici nu gasesc de unde sa cumpar licenta,multumesc de raspuns Link spre comentariu
nascadorel Postat Decembrie 29, 2011 Partajează Postat Decembrie 29, 2011 Incearca "XS++" il gsesti pe google, Cred ca ar trebui sa mearga indiferent de cid.Bafta Link spre comentariu
danielrusu Postat Decembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Incearca "XS++" il gsesti pe google, Cred ca ar trebui sa mearga indiferent de cid.Baftanu merge am incercat, nu il recunoaste... oricuym multumesc mult pentru raspuns... Link spre comentariu
nascadorel Postat Decembrie 30, 2011 Partajează Postat Decembrie 30, 2011 Incearca "XS++" il gsesti pe google, Cred ca ar trebui sa mearga indiferent de cid.Baftanu merge am incercat, nu il recunoaste... oricuym multumesc mult pentru raspuns... Inspira-te de aici http://www.akshayy.com/sonyericsson/tut ... h-drivers/si apoi va merge. Link spre comentariu
iceq Postat Ianuarie 2, 2012 Partajează Postat Ianuarie 2, 2012 Salut,merge pe omnius pentru platforma a2 flash-ul este gratis trebuie doar sa-ti faci un cont la ei,mai poti face debrand si pe wotanserver tot la fel iti faci cont gratis si poti sa-i faci flash,momentan pe wotanserver merge facut flash la orice model de sonyericsson inclusiv cele mai noi cu android,bafta. Link spre comentariu
danielrusu Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Salut,merge pe omnius pentru platforma a2 flash-ul este gratis trebuie doar sa-ti faci un cont la ei,mai poti face debrand si pe wotanserver tot la fel iti faci cont gratis si poti sa-i faci flash,momentan pe wotanserver merge facut flash la orice model de sonyericsson inclusiv cele mai noi cu android,bafta.Multumesc tuturor pentru ajutorul oferit si in special lui iceq cu programele recomandate de el am reusit. Link spre comentariu
danielrusu Postat Ianuarie 4, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 se poate inchide Link spre comentariu
Vizitator Sorin5150 Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 am si eu un sony aino...dar nu pot activa bluetoth la el si nici nu imi citeste cardu...din ce cauza ar putea fi???ma poate ajuta cineva???Multumesc!!! Link spre comentariu
danielrusu Postat Martie 21, 2012 Autor Partajează Postat Martie 21, 2012 am si eu un sony aino...dar nu pot activa bluetoth la el si nici nu imi citeste cardu...din ce cauza ar putea fi???ma poate ajuta cineva???Multumesc!!!incearca sa il rezoftezi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum