Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony ericsson aino u10i

danielrusu

Postări Recomandate

cine ma ajuta sa imi spuna cum pot debrandui acest model de tel.el functioneaza in prezent, dar nu imi merg multe optini de pe el,-la camera lipsesc mai multe optiuni-nici un progam cu gps nu merge-si altele de prin meniu.Am incercat c u update service de la sony dar acelasi lucru, a2umploader nu e compatibil cu cid 53.Acum are brand de vodafonemultumesc de intelegere

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danielrusu

6

• nascadorel

2

• Mihai85

1

• iceq

1

Top autori în acest subiect

Salut,merge pe omnius pentru platforma a2 flash-ul este gratis trebuie doar sa-ti faci un cont la ei,mai poti face debrand si pe wotanserver tot la fel iti faci cont gratis si poti sa-i faci flash,momentan pe wotanserver merge facut flash la orice model de sonyericsson inclusiv cele mai noi cu android,bafta.

Link spre comentariu

Salut,merge pe omnius pentru platforma a2 flash-ul este gratis trebuie doar sa-ti faci un cont la ei,mai poti face debrand si pe wotanserver tot la fel iti faci cont gratis si poti sa-i faci flash,momentan pe wotanserver merge facut flash la orice model de sonyericsson inclusiv cele mai noi cu android,bafta.

Multumesc tuturor pentru ajutorul oferit si in special lui iceq cu programele recomandate de el am reusit.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Sorin5150

am si eu un sony aino...dar nu pot activa bluetoth la el si nici nu imi citeste cardu...din ce cauza ar putea fi???ma poate ajuta cineva???Multumesc!!!

Link spre comentariu

am si eu un sony aino...dar nu pot activa bluetoth la el si nici nu imi citeste cardu...din ce cauza ar putea fi???ma poate ajuta cineva???Multumesc!!!

incearca sa il rezoftezi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări