Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

instalatie poarta automata

asyx

Postări Recomandate

are cineva un manual de utilizare sau de conectica la o instalatie de poarta automata de la firma safehome model Eco Swing(unitatea de comanda este Star/Box868)?nu mai raspunde la telecomanda.daca fac o punte pe clema start se deschide,respectiv se inchide poarta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• asyx

2

• zolibus

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La aceasta unitate de comanda programarea parametrilor portii inclusiv a telecomenzii se face cu un modul de programare numit Handy.Banuiesc ca poarta are minim 2 telecomenzi.Ai incercat cu ambele?

Link spre comentariu

La aceasta unitate de comanda programarea parametrilor portii inclusiv a telecomenzii se face cu un modul de programare numit Handy.Banuiesc ca poarta are minim 2 telecomenzi.Ai incercat cu ambele?

problema este ca respectiva persoana nu a primit decat o telecomanda.dupa cum am vazut pe net kit-ul includea 2 telecomenzi si 2 module de actionare.cei care au montat "au uitat "probabil sa le dea o telecomanda si un modul(poarta fiind cu o singura deschidere).in fine.am vazut si eu ca programarea parametrilor se face cu acest modul separat dar speram ca nu si telecomanda
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări