asyx Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 are cineva un manual de utilizare sau de conectica la o instalatie de poarta automata de la firma safehome model Eco Swing(unitatea de comanda este Star/Box868)?nu mai raspunde la telecomanda.daca fac o punte pe clema start se deschide,respectiv se inchide poarta Link spre comentariu
zolibus Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 La aceasta unitate de comanda programarea parametrilor portii inclusiv a telecomenzii se face cu un modul de programare numit Handy.Banuiesc ca poarta are minim 2 telecomenzi.Ai incercat cu ambele? Link spre comentariu
asyx Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 La aceasta unitate de comanda programarea parametrilor portii inclusiv a telecomenzii se face cu un modul de programare numit Handy.Banuiesc ca poarta are minim 2 telecomenzi.Ai incercat cu ambele?problema este ca respectiva persoana nu a primit decat o telecomanda.dupa cum am vazut pe net kit-ul includea 2 telecomenzi si 2 module de actionare.cei care au montat "au uitat "probabil sa le dea o telecomanda si un modul(poarta fiind cu o singura deschidere).in fine.am vazut si eu ca programarea parametrilor se face cu acest modul separat dar speram ca nu si telecomanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum