Boxeru11 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Mdea..., ai dreptate, cei 17 ani ai mei isi fac simtita prezenta Dar nam decat 6 boxe , care impreuna se aud bine , 2 de la o combina philips , 4 de 30cm vechi dar refacute (habar nam cati wati au... 4 (6ohmi 40w SAL neo...) inalte. Si nustiu cum sa le pun ca sa intre putere egala in ele fara sa chinui statia. Statia chiar imi place asa ca nu am degand sa o dau curand, ( e super panou frontal din aluminiu). Boxele se aud super impreuna. Link spre comentariu
Letcon Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Fa rost de 2(doua) boxe bune si pune-le la amplificatoru' ala si lasa prostiile cu 2 ohmi si nu mai chinui amplificatoru' ca degeaba ai 10 petarde de boxe ca nu rezolvi nimic. Link spre comentariu
remus68 Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Leaga toate boxele care le ai in paralel si monteaza-le pe un singur canal. Da volumul la maxim si daca rezista juma' de ora in halul asta, atunci va merge bine in 2 ohmi. Daca nu incerci nu vei sti. Spor la treaba! Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Amplificatorul ala din cate vad este recomandabil sa fie conectat la sarcini de 8 Ohm, este posibil sa fie ok si pe 4 Ohm insa in 2 Ohm este deja sinucidere cum s-ar zice, sugestia lui letcon este valida, fa 2 incinte acustice cum trebuie nu te incurca cu improvizatii, vei distruge amplificatorul. Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 da aveti dreptate....Orcum boxele nu sunt pocnitori ... Sunt foarte bune numai ca nici una nu are cei trebuie ...Cele de combina nu se aud tare au difuzorul de bas mic si cu cursa mare (rezonanta 0) iar cele de 30 cm , leam modificat si nu mai au inaltele in incinta ..asa ca am pus inalte separat. Ampliful din cate am vazut rezista cu brio si in 2 ohmi ( o jumatate de ora) dar nu stiu cat ar rezista in timp... Am incercat ca doua dintre ele sa le insriez+in paralel cu inca 2 si am optinut 4,9 ohmi dar la cele inseriate una "suge" mai mult iar cealalta mai putin... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum