Boxeru11 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Buna seara ..... Tocmai am primit de la unchimiu un NAD 140 degaba...despre care mia zis ca cica nu a fost umblat in ea....orcum statia arata aceptabil... dar nu stiu nimic despre ea... iar gogle nu prea ma ajutat..Puteti sa imi dati ceva detali despre ea?E buna de ceva? Ias putea face un upgade? ........kiturile inca nu mia-u venit pt. cealalta. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Posteaza o poza cu interiorul si exteriorul. Daca functioneaza de ce vrei sa o desfaci? Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Nustiu ....ma cam tenteza..deoarece am primito gratis...pe internet tot ce am reusit sa intele este ca e o statie de "super fidelitate"....sti cumva cati wati scoate pe canal?.... Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Posteaza o poza cu interiorul si exteriorul Link spre comentariu
George Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 Buna seara ..... Tocmai am primit de la unchimiu un NAD 140 degaba...despre care mia zis ca cica nu a fost umblat in ea....orcum statia arata aceptabil... dar nu stiu nimic despre ea... iar gogle nu prea ma ajutat..Puteti sa imi dati ceva detali despre ea?E buna de ceva? Ias putea face un upgade? ........kiturile inca nu mia-u venit pt. cealalta.Asa arata????http://i50.tinypic.com/sf9yrq.jpghttp://i46.tinypic.com/2pq9ug5.jpgDin cate scrie pe net ar scoate 35w pe canal. Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Da exact asa este .... si inca ceva ...De ce statia inca mai costa 500lei pe net. ? este asa buna? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Da exact asa este .... si inca ceva ...De ce statia inca mai costa 500lei pe net. ? este asa buna?Pentru ca suna foarte bine. Chiar 500 nu merita, insa 350 lei este un pret corect daca arata si merge impecabil. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Exista legea cererii si ofertei, dar mai exista si o vorba batrineasca: "nu-i prost al' de cere ci ala care da" Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Poate dacă ar fi fost 160 în stare bună, să merite 300 lei. http://www.hifi-studio.de/hifi-klassiker/NAD/NAD_160/nad-model_160.htm Link spre comentariu
liviu Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 300lei nu ar fii scump , daca stam sa ne gandim la amplificatoarele diy ( ca de multe ori iesim mult mai scump).Imi place traful amplifului. Link spre comentariu
Letcon Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Oricum,daca ar fi dupa mine nu as dezmembra niciunu' din cele 2 modele(140-160),mai ales in cazul in care functioneaza si arata in mare parte bine...ar fi pacat.Gasesti o gramada de amplificatoare care chiar merita demolate pentru carcasa... Link spre comentariu
strombi Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Exista legea cererii si ofertei, dar mai exista si o vorba batrineasca: "nu-i prost al' de cere ci ala care da" Desi de obicei nus de acord cu Dl.remus68 aici tind sa ii dau dreptate Link spre comentariu
Boxeru11 Postat Ianuarie 18, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Stiti cumva ce impedanta suporta ? ar avea ceva daca ias baga 2 ohmi? ar reezista? Credeti ca daca as vindeo as putea lua ceva mai bun? (pt. camera mea) Ce imi place la aceasta statie este ca rezista foarte bine la scurtciruit ...De exemplu iam pus o boxa cu inaltele arse si intrate in scurt (testat de mine) si statia dadea doar joase oprind inaltele (wtf) !? Deja am cam chinuito cu 2 ohmi dar nu mai mult de 20min in total.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Iarasi vechile si gravele probleme cu scrierea corecta a limbii Romane...Ufffffff... Link spre comentariu
Letcon Postat Ianuarie 18, 2012 Partajează Postat Ianuarie 18, 2012 Acum sincer tu vrei neaparat sa strici ceva(bun) din ce vad Pana la urma tu ce vrei sa faci,sa asculti muzica ca oamenii normali,sa faci teste(fara rost) pe amplificatoare,sa bubui amplificatoare sau boxe...sau ce?Da-mi mie amplificatorul ala si iti trimit o gramada de balarii pe care sa le chinui cum vrei.De ce nu iti ajung 2 boxe bune puse pe un amplificator,de ce vrei sa legi 10 boxe(tziganii de boxe)?Acum multi ani si eu eram "excitat" de faza cu construitul de boxe cu 10 difuzoare si prostii,dar peste ani mi-a trecut...Incearaca sa treci si tu de faza asta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum