Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NAD 140

Postări Recomandate

Buna seara ..... Tocmai am primit de la unchimiu un NAD 140 degaba...despre care mia zis ca cica nu a fost umblat in ea....orcum statia arata aceptabil... dar nu stiu nimic despre ea... iar gogle nu prea ma ajutat..Puteti sa imi dati ceva detali despre ea?E buna de ceva? Ias putea face un upgade? ........kiturile inca nu mia-u venit pt. cealalta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Buna seara ..... Tocmai am primit de la unchimiu un NAD 140 degaba...despre care mia zis ca cica nu a fost umblat in ea....orcum statia arata aceptabil... dar nu stiu nimic despre ea... iar gogle nu prea ma ajutat..Puteti sa imi dati ceva detali despre ea?E buna de ceva? Ias putea face un upgade? ........kiturile inca nu mia-u venit pt. cealalta.

Asa arata????http://i50.tinypic.com/sf9yrq.jpghttp://i46.tinypic.com/2pq9ug5.jpgDin cate scrie pe net ar scoate 35w pe canal.
Link spre comentariu

Da exact asa este .... si inca ceva ...De ce statia inca mai costa 500lei pe net. ? este asa buna?

Pentru ca suna foarte bine. Chiar 500 nu merita, insa 350 lei este un pret corect daca arata si merge impecabil.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Stiti cumva ce impedanta suporta ? ar avea ceva daca ias baga 2 ohmi? ar reezista? Credeti ca daca as vindeo as putea lua ceva mai bun? (pt. camera mea) Ce imi place la aceasta statie este ca rezista foarte bine la scurtciruit ...De exemplu iam pus o boxa cu inaltele arse si intrate in scurt (testat de mine) si statia dadea doar joase oprind inaltele (wtf) !? :nebunrau: Deja am cam chinuito cu 2 ohmi dar nu mai mult de 20min in total.. :jytuiyu

Link spre comentariu

Acum sincer tu vrei neaparat sa strici ceva(bun) din ce vad :nebunrau: Pana la urma tu ce vrei sa faci,sa asculti muzica ca oamenii normali,sa faci teste(fara rost) pe amplificatoare,sa bubui amplificatoare sau boxe...sau ce?Da-mi mie amplificatorul ala si iti trimit o gramada de balarii pe care sa le chinui cum vrei.De ce nu iti ajung 2 boxe bune puse pe un amplificator,de ce vrei sa legi 10 boxe(tziganii de boxe)?Acum multi ani si eu eram "excitat" de faza cu construitul de boxe cu 10 difuzoare si prostii,dar peste ani mi-a trecut...Incearaca sa treci si tu de faza asta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări