iod2 Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 stie cineva ce reprezinta 3 bip la o placa de baza asrock model p4sssfx2? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 ...pai eu stiu ca mesajele tip "bip" sunt date de bios ....in functie de tipul biosului (producator) se poate "decripta" mesajul de eroare..... Link spre comentariu
MuSi Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 @Eusiebiu are dreptate depinde de ce tip de bios ai,dar normal trei bip-uri lungi inseamna ca este o problema cu memoria ram... Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 pai si fara memorie imi face la fel. fara ram trebuia sa bipuie in continuu Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 este atat de greu sa va uitati ca sa spuneti ca aveti Ami sau Phoenix sau ...? Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 27, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2011 e amibios.....da asta cu erorile e cam la fel la toate..... Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Decembrie 27, 2011 Partajează Postat Decembrie 27, 2011 conform http://www.ami.com ...memoria proasta...sau ceva pe alimentarea ei. Vedeti ceva condensatoare umflate pe langa sloturile de mem? Daca nu incercati cu alta memorie... Oricum gresiti cand spuneti ca "sunt la fel codurile" PS: cel mai bine ar fi fost sa aveti o placa de test ...pe PCI sau pe LPT...aia ar fi spus mai clar ce-o doare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum